Moje 6tki maja prawie 5m
Wersja do druku
Moje 6tki maja prawie 5m
mnie tam pasi 5m chusty :)
O rety! Współczuję Aniu! Zadzwoń jakoś do nich... Może przeze mnie coś prześlą - dam Ci jak przyjedziesz następnym razem do Polski.
wątpię Agatko,żeby teraz chcieli wymienić już używaną chustę
poza tym mam ją ze sobą w UK
ale mi się płakać chce...
że też mi do głowy nie przyszło jej zmierzyć,na dodatek to drugie jaskółki są bo pierwsze z wadą reklamowałam i te tylko pod kątem zaciągnięć obejrzałam,ale nie mierzyłam buuuuuuuu
nie zauważyłam, żeby moje były jakieś grubaśne - a przecie mam te same co matysia? Motają się dobrze, noszą też. Nie mierzyłam, ale długie specjalnie nie są, może potem zmierzę, bo teraz muszę wrzucić pranie i w końcu zagrać z dzieckiem w kruka ;)
Przytulam - ale spróbuj zadzwonić... może to coś da.
Jak nie, to się z Tobą wymienię...
Zoana - wspolczuje :kiss:. Ale ja bym mimo wszystko sprobowala, zapytala - to nic nie kosztuje ;)
Powinni ci chociaż oddać różnicę w cenie. W końcu placilas za 6.
Dzwoniłam ;)
Bardzo miła pani przeprosiła mnie za tą sytuację i zaproponowała rabat przy następnym zamówieniu ;)
co prawda chusty mi to nie wydłuży ale i tak jest to IMO miłe z ich strony
Zoana a jakie Ty masz? w sensie kolory i z czym? :ninja:
Przykro mi że obie chusty Twoje jakoś się tak wyłamały spoza oczekiwań (przytula)
No to super! :mrgreen:
Wrzucę zdjęcie kulinarne - jaskółki w truskawkach i czereśniach :ninja:
http://farm8.staticflickr.com/7078/7...2a985931_z.jpg
mniam! jestem za:love:
łomatko, to u Was już czereśnie? U nas truskawki ledwo się zaczynają...
Ale fotka nieźle pokazuje (nie)intensywność tej jaskółkowej czerwieni :)
Wczoraj pierwszy raz widziałam, też się zdziwiłam że już... I ucieszyłam, uwielbiam - jak się okazuje, moja córa też :-)
A zdjęcie było właśnie w tym celu zrobione, żeby pokazać kolor - ktoś gdzieś wyżej napisał że koralowy, i to jest chyba najtrafniejsze określenie :-)
już nic :)
To ja odswieze wateczek, bo... czerwono-biale jedwabne do mnie leca! Straszniem ciekawa jaskol!
Dolecialy!
Ale fajneeeeeee!
:beat::beat::beat::heart::heart::heart::love::love ::love:
Czy Koniczynki sa porownywalne do Jaskolek???
Jakby ktoś chciał torebkę:
http://shop.natibaby.pl/category/kon...ncowki-wieksze
kółkowe w sklepie!!!
i elfy :love: tylko czemu nie mam kasy ? :cryy:
Drogawe...
Widziałam tylko kółkową z elfów. Niestety...
Były kółkowe z lnem. Elfy czerwone, jaskółki czerwono-czarne i szaro-czarne, jedwabiu nie widziałam:dunno:
Był jedwab szary i len oliwkowy też :whistle: