:lool::lool:
aksamitka...ty zawsze mnie rozbroisz ;)
Wersja do druku
:lool::lool:
aksamitka...ty zawsze mnie rozbroisz ;)
tylko, żeby ta konkurencja nauczyła się na błędach poprzedników, to będzie dobrze ;)
Jak u nich północ wybije, to napiszą prima aprilis i tyle z tego będzie :P.
Willow już out-of-stock.
Aksamitka, super :D
Czarny PR (wlasnorecznie i gorliwie uskuteczniany), olewczy stosunek do klienta, widac ze po prostu nie warto sie ludziskami przejmowac, tylko wydoic portfele i sayonara :P
hie hie.
Ja chce dla sportu tego edena moze wyrwac i zobaczyc co za cudo, to tyle z mojego burzliwego acz krotkiego zwiazku z Oscha :D
alto u mnie jest, ja chce willow :) i cos mi sie zdaje, ze to moje ostatnie osche, chyba, ze jakis mily pre-order bedzie kiedys...
edit: juz nie ma, przed chwila byly rozmiary od 4 w gore :roll:
wezmy zacznijmy cos tkac :D
juz nic ni ma, wrocily stare szmaty...
info z FB: Dear All
we have found that we have actually sold all the product in spite of the site problems....so we will not be continuing with the release tonight....many apologies for the issues. We will post more news tomorrow. Thanks for waiting..we are working on a new system that will avoid these issues in future.
idę spać :kiss:
:duh::duh::duh:
rety!
Czemu taka dupiasta firma musi robić takie zajebiste chusty :duh:
Cieszę się, że nie miałam kasy na chustę, bo willow piękne i bym wszystkich pozabijała, gdybym nie kupiła. A tak przynajmniej nerwów sobie oszczędziłam :wink:
Wyprzedane chusty, wszystko ok, są jacyśtam zadowoleni szczęśliwcy, no ale ile jest tych zrobionych w konia? To na serio jest przegięcie.