A nie boisz się, że to odbarwianie zaszkodzi tkaninie i osłabi chustę?
Wersja do druku
A nie boisz się, że to odbarwianie zaszkodzi tkaninie i osłabi chustę?
ale i tak o mnie pamiętaj;) kiedykolwiek będziesz je sprzedawała:D
ok, na straganie sa Pawie w pieknym kolorze i juz mysle ale maz mnie zamorduje za 5 chuste :duh:
Pawie to moja najukochańsza chusta, absolutnie bezkonkurencyjna. Miałam 3 inne fajne chusty (Leo, konopie Didka, Zara), ale żadna nie wytrzymywała pawiej konkurencji. Najlepiej wypadała chyba Zara...
I takie oto mam pytanie:
Czy spotkałyście kiedyś coś podobnego do pawi? Pod względem lekkości, nośności, zwinności itd itd ach i och
Pytam oczywiście tylko o walory użytkowe, bo wizualnie pawie są nie do pobicia...:beat:
http://images50.fotosik.pl/262/d3175de5e0f340ccm.jpg
Kiedyś były porównania do perły style, ale czy trafione? Dla mnie to inne chusty.
musze dokladniej przejzec ten watek zeby wiedziec o co naprawde w tych pawiach chodzi ;) bo ostatnia cena na bazarku mnie na kostki powalila (na kolana najpierw upadlam ;-) )
a ja myslalam ze tylko eibe ma taka magie a tu taki szok...
co jakiś czas odzywa się w forumowiczkach szał na jakąś chustę,czasem jest to chusta z oferty regularnej a czasem limit.
pierwszy szał jaki pamiętam z 2007 to była żądza simona didkowego:)
pawie kilka razy już wracały do łask,jakiś czas temu nie mogłysię sprzedać za 300zł.Petisu miała w sklepie z 5 sztuk i nikt nie chciał.zaraz to przejdzie i ktoś nakręci świra na inną chustę.
pamietam jak kupiłam swoje pawie od odynki, wisialay i wisiały na straganie i nikt ich nie chciał
nawet ja sie dogadywal z odynka dosc długo czy napewno je chce
kilka innych farbowanek tez wisialo po 300zł i ceny z tygodnia na tydzien spadały i nikt nie kupowal
a teraz szal pal :D
dla mnie to taka chusta na lato, może po prostu rozpoczął się sezon na pawia?
a ja sie wypawiowałam do bólu ;) bo mialam 3 pawie :D
i amen
bol zagoiłam..... pozadanie minelo......pozostalo piekne spelnione marzenie :)
a ja i tak z szoku wyjsc nie mogę, że chusta, która kiedyś za takie pieniadze chodzila teraz chodzi za taaaaaaaaaakie!!!!!! normalnie szok!!! :omg::omg::omg:
żeby aż taka różnica była............... ale powiem tyle, nawet gdyby eibe taka zabójczą kwotę kiedys osiagnęło to i tak go nie sprzedam - taki tam ot :hide:
eibe wcale taniej nie chodzi :p
oj mysle, ze jednak troszke taniej.... ale do czasu. pytanie czy żądza pieniądza czy miłość ponad wszystko.... ???
a masz roni ptaszory? bo zaczynam być nich ciekawa.
mam pawie mam
dzis sobie zerknelam na bazarek i widzę, że już masz.... pawie bezcenne!!
jakis chyba pawioholizm zapanowal na forum :rolleyes:
a no dokładnie! dokładniusio! :)
za mojej kadencji już tyle wzlotów i spadków pawiowych ciągot zaobserowałam, że hej!
ja sama kupowałam farbowane za 340, które sprzeadałam za 400, które potem sprzedały się za 300.
pamiętam jak atelka wystawiała za 330 niefarbowane fioletki! jakoś tłumu nie było do nich :lol:
nawet sama się wtedy nad nimi zastanawiałam, ale w końcu dałam spokój, bo już przecież miałam pawie. teraz trochę żałuję, bo pawie saute to dla mnie inny kaliber niż farbowane. nic to, może jeszcze kiedyś... :ninja:
teraz wszyscy beda polowac na pawie ....
dlatego trzeba przeczekac i kupic pozniej za bezcen ;)