jak uzbieracie 10 chętnych na arbuzy (ale takie co zamówią pieluszkę ;) ) to Wam zrobię ekstra limit :mrgreen:
Wersja do druku
jak uzbieracie 10 chętnych na arbuzy (ale takie co zamówią pieluszkę ;) ) to Wam zrobię ekstra limit :mrgreen:
To może zróbmy tak też z innymi wzorami ;) każdy dostanie to co chce ;) takie pieluszki wielo na życzenie ;) he he
Miałam właśnie to proponować chętnym. Jeśli bardzo chcecie proszę bardzo :)
jupi :) moje maki wygrały. Jestem w szoku, a najlepsze jest to że podesłałam projekt na ostatnią chwilę bo tak do końca nie wierzyłam w siebie.
chętne są tylko liczą kasę;)
ja bym wzięła zestaw białych ptaków na zielonym/niebieskim lub te co były - tylko też liczę...
jeśli nie zapłacę rachunków to zaszaleję;)
edit: o proszę nawet nie zdążyłam napisać:mrgreen:
Dziękuję :)
Jestem bardzo szczęśliwa, tylko mój syn będzie się musiał jakoś pogodzić z tym że będzie miał pielusię w maki :) ale co tam :P
Co wariatki?:twisted:
Prosimy ladnie o zmienienie tytulu watku,moze inne chetne sie zglosza;) oczywiscie jesli to nie problem,bo przeciez jak stwarzamy nie potrzebny klopot to odpuscimy i zakochamy sie w tych nowych wzorach;)
zmieniłam temat.
Zasady proste- jak się zbierze 10 chętnych na wzór który nie miał się pojawić to go zrobimy limitowo dla Was :)
LISTA AKTUALNA:
1. Arbuzy x 1 (miss_kumcia)
2. Baterie x 1 (miss_kumcia)
3. Paski x 1 (wruuu)
joasiu nie zrozumiała który byś wzór chciała? :)
Kulesława mój też będzie nosił maki, a co ! :)
wruu chyba jednak to zostawię dla siebie ;)
Wiem,ze byly;) nawet klikalam im "lubie to" w ostatnim kokursie,ale nic to nie dalo:dunno: no,10 takich samych to raczej mi nie potrzebne. Chyba,zeby kupic i pozniej jako edycja limitowana drozej sprzedawac:twisted:
Tu jest do nich link :)
http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=3&theater :P Monika nas zaraz ..... ;)