Dostaniesz od nas order zlotego nocniczka chinskiego ;-)
:heart:
Wersja do druku
Dostaniesz od nas order zlotego nocniczka chinskiego ;-)
:heart:
Gali należą się ogromne słowa uznania za organizację akcji nocniczkowej, co do tego nie ma żadnych wątpliwości. :applause:
A wy co powariowały :), juz wystarczy :oops:
Gala, dzieki za odpowiedz na pw, pieniazki wyslalam.
Dziewczyny ! prawdopodobnie w tym tygodniu Nocniki zostana zamowione ! Ania wróciła , ja mam wiekszasc wpłat na koncie ,wiec jak sie wszystko uda to sie urzne w trupa na " nocnik party" :dancing:
:applause::applause::applause::applause::applause:
Na początku nie chciałam, i nie czułam potzreby posiadania nocniczka, a teraz czuję ,że muszę go mieć!!!!:roll:
dziewczyny ehhh czekam jeszcze na odpowiedz dwoch dziewczyn, ktore sie zapisały i nie zapłaciały , moze zapomniały albo cos innego ale chce miec czyste sumienie i poczekam :) , czekam do czwartku do wieczora a potem robie zamowienie i czekamy. Ogolnie w tym tygodniu nocniki zostana zamowione :)
No to się spóźniłam, eh :( A może znajdzie się jakiś jeden dodatkowy? ;)
Hej Gala, co tam słychać nowego w sprawie nocniczków? Udało się je zamówić? Niecierpliwa jestem :)
Czesc :)
nocniki juz dawno zamowione i teraz czekam na przesyłke :) mam nadzieje ze jakos do Nas szybko dotrze ! Jak bede wiedziec cos wiecej dam znac :)
nocniki w drodze Ania napiasała ze to tak długo trwało bo ... "chwilę się to przedłużyło, bo mi nie odpowiadali na mejle, czekałam na rachunek PAYpal uwzględniający rabat " .... bo sie udało wynegocjowac 5% rabatu wiec beda pieniadze do zwrotu :)
Ale Wam fajnie :) Ale obawiam się, że moje dziecię nie usiadłoby na takim cudzie :p Nie chce zrobić ani ze mną do sedesu, ani na trawkę, więc zwykły nocnik muszę wszędzie ze sobą targać :hide:
UWAGA!
nocniki sa juz w KRK, tylko ze u mojego sasiada za sciana bo jakis kurier nie pociumany był z nimi :hide:, nie pytajcie co i jak :) , tak wiec mam nadzieje , ze od jutra pojda w swiat :)
:applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:
:bliss::jump::high::bliss::jump::high::bliss::jump ::high:
Czy będzie można odebrać z Figi? Mnie aktualnie nie ma w Krakowie, ale ktoś by podskoczył.
już nie mogę się doczekać:applause:
czekam:)
A jest może jakiś wolny, z nieaktualnej rezerwacji? Bo ja bym była chętna w razie czego.
Czy odzyskaliśmy nocniki od sąsiada?? Jak z odbiorem??Czy np w fidze będą czekać??