Ja siadam:frown Czekam na moją pierwszą chustę i nie mogę się doczekać. Listonosz był wczoraj ale nic dla mnie nie miał a dziś go nie było wcale:twisted: Czekam i się wkurzam:ninja: Kiedy ta paczka w końcu przyjdzie?????
Wersja do druku
[QUOTE=aliona;386984]ja siadam.
czekamk na zarę w kolorze "gówno w lesie" ;-)
doskonałe :)
Ja na wełniane getry i śliczną czapeczkę, tez wełnianą:)
a ja czekam na kółkową od vombati - jedyna w swoim rodzaju, drugiej takiej nie ma - i piękna będzie - ależ ja się cieszę :fire:
ja na bursztynki i getry, buuuu
a ja na neobulle julie :)
a ja na kółkowe neobulle simon i lili i zarę oberzynkę :)))))) i śpiworek do wózka od Lindy :) I wheelybug'a którego upolowałam w UK a przez strajki poczty idzie już miesiąc... Normalnie zaszalałam!!! :)
a ja czekam na jade fog. zamowiona wczoraj, przeczytalam ze elleville beda tkane juz tylko maszynowo i polecialam kupowac. moze nie bedzie dlugo szla z tej norwegii? to wszak po sasiedzku :D
Ja czekam na moją pierwszą chustę tkaną (Nati bambus zielooona....) I dziś w południe serce zabiło mocniej na dźwięk domofonu - ale okazało się że to Świadkowie Jehowy... :roll:
a do mnie dziś przyszedł tulikowy mt, :lol: no ale się naczekałam wrrrrr
ja już czekam na prezenty świąteczne :D
@ julcia : :lol:
ja czekam na ellaroo kristen kupioną tu na bazarku:D!
Czekam na kilkoy błękitną w motylki i ach! już się doczekać nie mogę :fire:
wy sobie czekacie, a do mnie wreszcie przyszedł :ninja:
i przyniósł lawendową zarę od lemonki.
i wiecie co? boska jest :love:
czekam na:
- wełenkę nati fioletową
- jade mild
- mt woolloomooloo
- prezenty dla rodzinki zmówione przez net
i od kilku chwil na kurtkę do noszenia!!!!!
Ja też na wełenkę Natusiową czekam. Różową. :rolleyes:
Achhhhhh, już by mogła przyjść...!
siadam cicho i czekam :hide:
a ja czekam sobie na girasolka opuncję meksykańską od lemonki i kółkową lanę tatoo od Adriany - ciekawe która będzie pierwsza:mrgreen:
A ja czekam na zarę ...a ona coś błądzi...
ja też czekam na wełnę Nati ale one chyba jeszcze nie wyfrunęły ;)