pamiętam jaki był bum na pawie jakiś czas temu;) do jakiego wątku się nie zaglądało - wszędzie pawie;) a teraz cisza... wiszą na straganie długo... chyba kryzys naprawdę dotknął ptaszorów:P
Wersja do druku
pamiętam jaki był bum na pawie jakiś czas temu;) do jakiego wątku się nie zaglądało - wszędzie pawie;) a teraz cisza... wiszą na straganie długo... chyba kryzys naprawdę dotknął ptaszorów:P
ja głupia chciałam się swoich pozbyć:duh: ale jak je wyprałam i wyprasowałam to oboje z mężem popatrzyliśmy na nie i stwierdziliśmy, ze są fajne :) nie oddamy ich!
No i dobrze :)
ja już niedługo będę miała swoje :) są gdzieś w drodze :)
Ja zakupiłam kolejne :hide: bo te paskudne ptaszyska mają coś w sobie.
A ja z racji minimalizacji bagażu biorę jutro na wakacje tylko jedną wionzaną - Pawie :) Leci jeszcze nubigo dla męża i kółkowa. No ale tylko pawie kopnął zaszczyt międzynarodowych podróży :)
ja miałam długaśne, i rewelacyjnie mi się sprawdziły tego lata. cienka chusta, fajnie nosiła, bardzo ją wielbiłam ale po lecie sprzedałam bo do innych chust mnie ganło, ale potem zatęskniłam i kupiłam r.3 co uważam za super wybór: cienkie, krótkie, zajmują mało miejsca i mogę je zabrać w torebce na każde wyjscie, nawet wtedy gdy nie planujemy sie chustować, a "nóż widelec" ;)
a ja napiszę tylko że sprzedaję moje brązowe pawie - może ktoś chce?:>
jujama cudne foty:D
Przyznam, ze pawie jakoś nigdy szczególnie mi się nie podobały, owszem ladne, ale kolorystyka nie moja i w dotyku takie szorstkawe... Ale jak zobaczyła farbnięte Tuji (wcześniej miała je Iwontag) - nawet nawet! :) Pomyślałam: kupię na chwilę, żeby zobaczyć, co w nich ludzie widzą i odsprzedam. Przyszedł listonosz, otwieram paczke a one.... po prostu cudne! kolor rewelacja! od razu musiałam się w nie zamotać :) Lepiej wiąże mi się Zarę, ale może też dlatego że krótsza, niebawem dojdą ptaszki, a jeszcze marzy mi się psling więc coś będzie trzeba sprzedać, ale póki co delektuję się moimi pawiami :)
http://lh5.ggpht.com/_oh9z2j03X9A/Sy...s512/pawie.jpg
piękne z Was dziewczyny i pawie wyśmienicie Wam pasują!!:D
ja mam pslinga uzywanego na zbyciu ale jest bawelniany :lol: poza tym powodzenia w poszukiwaniach na TBW
sirija tylko na wtornym a gradiacji poszukaj na TBW ale tanio one nie chodza :)
sirija cranberry mam ale nie sprzedam :mrgreen:
tak :) ale ancientpink jest tylko na wtornym i rzadko ktos sprzedaje :) podobnie jak kasuri czy J stripe niestety :roll:
to sie pochwale ze od dzisiaj jestem ich nowa wlascicielką ;)
przyznam sie szczerze ze spodziewalam sie bardziej sliskiej szmaty, ale jednak cos w sobie maja bo od razu zamotałam młodego w piekna kieszonkę a on kimnął ;)
powiem tylko po cichu ze mam juz brazowa chuste i Pawie ida pod młotek i beda najpierw odbarwiane a pozniej bede kombinowac cos w zieleniach lub fioletach :lol:
aha odynka masz sliczne buty (mam takie same :P )
jak to pawie idą pod młotek już?:) jak farbniesz na zieleń to poprosze o prawo pierwokupu:)