pingwinki i maki:love:
Wersja do druku
pingwinki i maki:love:
Właśnie widziałam :) Powiem szczerze, że obstawiałam trochę inaczej Twoje typy ;) życzę aby powstały z nich piękne pielusie :)
wruuu a co obstawiałaś? :)
kurka, aż cztery mi się podobają:duh: a po za konkursowymi będą jakieś jeszcze nowe?
Pingwinki dziękują za uznanie :) ależ się cieszę! i te ptaszki i drzewka - bardzo mi się podobały i cieszę się że też zostały wybrane :)
Maki:heart:
chcesz żebym kredyt brała :P
mi się podobają pingwinki i te ptaszki w kółeczkach. fajne też maki i te latające cosie. najmniej mi się podobają te ludowe wzory,bo bardzo podobne do folku,choć może pieluszka będzie fajnie wyglądać..
arbuzów mi trochę szkoda,bo byłyby ładne pieluszki ;)
a w tych pozostałych jakieś żabki może są?
Super wzór, na prawdę bardzo wesoły i ma to coś :thumbs up:
o tak. Zgadzam się :)
Ale folku nie będziemy powtarzać więc się wymienią ;) poza tym jest baaardzo kolorowy i taki chwytliwy w moim odczuciu. Będzie inaczej wyglądał niż folk :)
Pozostałe się tworzą, robi je jak zwykle moja przyjaciółka, która ma zawód idealny by projektować ;) więc jeszcze nie wiem co będzie :lol:
Mnie się właśnie te wybrane rzuciły w oczy :) Piękne :) a najbardziej maki robią wrażenie :)
miss_kumcia - mam nadzieję, że jednak kwiatki Ci na żywo się spodobają ;)
bo jak nie.. to będzie mi przykro :wink:
piękne wzorki :heart:
miss_kumcia- to oczywiście było z przymrużeniem oczka ;)
ja też obmyślam plan jak by tu największą ilość pieluszek zgarnąć i nie mieć kłopotów w domu :D
Maki piękne <3
Mi arbuzków żal troszkę :P
Pingwinki chyba będę zmuszona kupić :mrgreen: ale poczekam na pozostałe 5 :rolleyes: