czy ptaszysko ruszyło w dalszą drogę???
Wersja do druku
gdzie jest chusta, wie ktoś?
też sobie stanę:
miedziana
sylVII
emka
gmmazur
kamuszyca
Martyna
ladybird (byłam dwa pięterka wyżej - myślę, że nikomu nie powinno to przeszkadzać?)
truska
podjuszanka
krajewska2
ilonsa
nella
jujama (kiedyś magdalena25)
aj-a
kerry1
basik
jana
agunia
stokrota.a
joasiap79
humusia
asia1306
joah81
agnesja
djdag
Nalia
Musli
dommi
mimezis
calineczka
meryl 72
qqrq5
natasszzka87
lawendax
Kreska
nemhain
rosass
ali
Pszczoła
Bezsenność
A moze wlascicielka chusty zainteresuje sie zguba???
ja się już chyba nie doczekam :frown
napisałam pw do sylVII
zobaczymy co z tego wyjdzie.
wiemy wiemy petisu, każda ma w domu podobnie - mniejsze lub większe szczęście:D
a jakbyśmy ponosić w ptaszorach chciały:hide::roll:
sprawdziłam i sylVII ostatni raz logowała się 17.06- wtedy napisała, że chust jest u niej. Nie logowała się już później więc prawdopodobnie chusta nadal jest u niej.
Jedyna szansa, że Miedziana ma jeszcze jej adres.
I dlatego zawsze twierdzę, że chustonówki nie powinny mieć dostępu do testów...
Przez takie osoby jak ona producenci i sprzedawcy w końcu przestaną puszczać testówki.
Ilonsa - rozumiem Twoja frustracje co do chustonowek. Ale np. ja nie mam innej mozliwości pomacać szmatek , jak własnie na testach. A jak mam wyrobić sobie opinie na temat chust, skoro ich nigdy nie próbowałam?
na prawdę ciężko powiedzieć, jak powinno sie uwierzytelniać testujące i tu raczej nie ma złotego środka, niestety :(
Ilonsa, obyś nie wykrakała
jestem już trochę na forum i to nie jest pierwsza sytuacja, że chusta leży miesiąc-dwa u jednej osoby. No i niestety to zazwyczaj u chustonówek...
Edit:
Ja nie mam nic przeciwko temu aby chustonówki zapisywały się na testy- ale od zapisu do testów minął pewnie z rok więc można naprawdę napisac więcej niż 17 postów...
Hej dziewczyny!
Przepraszam, dopiero teraz zerknęłam na wątek.
W wiadomościach niestety nie mam już adresu sylvii, ale na szczęście przypomniałam sobie, że mam kartkę z potwierdzenia odbioru i tam jest adres. Tylko komu mam przekazać ?? Jazzoo, Petisu, kolejnej osobie ?? W końcu to jednak czyjeś dane osobowe :(
Ech, mam nadzieję, że to tylko jakieś nieporozumienie :(
To co robimy ??
uuuuu... rzeczywiście!!! :(
nie doczytałam tego postu z 08.06...