no, ja też byłam... aż do dzisiaj :lool: ale od jutra znowu będę - do kwietnia ;)
Wersja do druku
Wyznania książkozakupocholiczek? :lol:
W czwartek wyszli nowi "Pożyczalscy". Co dziesięć minut (ponaglana przez dziecko) sprawdzałam, czy już można ich zamówić w arosie. A żeby samotnie nie podróżowali, to do koszyka poszło też "Jedno oko na Maroko". Z myślą że na zaś, ale na książce oznaczenie 4+, wieczorem sama przeczytałam i będzie na teraz :D
ja też dzielna jestem, wchodze tu i wychodze i tłumacze sobie, że więcej książek nie potrzebuje i na pewno ciekawe nowości w bibliotece są,
gosica może zobacz dla dwulatki kto sie schował, u nad od swiat to hit jest i pajączek- carla, wczoraj zdalismy, a on wieczorem mi migusiuje pajączka, eh
a i dziewczyny poradzcie potrzebne nam ksiązki dla czterolatka: gdzie znajde dlaczego mamuty wyginęły? jakie zwierzeta jeszcze wyginęły?
mamy jakąs ksiażke o zwierzetach prehistorycznych, ale taka dla starszych dzieci i dużo jest danych, których moje dziecko raczej nie rozumie
edit: znalałazam z serii świat w obrazkach, macie jeszcze jakies podpowiedzi
do mnie też przyszłą paczka z arosa, 8 sztuk :hide:
dawkuję po trochu ;)
jestem uzależniona od kupowania książek dla dzieci....
moja paczka z arosa czeka na odbiór :hide:
na dodatek młoda jak tylko zobaczy na okładce inne książki z serii, to z baaaaaaardzo głośno mówi, "mamo tej nie mam", "kupić cieba" ;-) czyli niezły marketing książkowy ;)
sensi - fakt, moja córa tak miała z Elmerem: "mama czyti inni baja", na stwierdzenie, że to zdjęcia innych bajek z Elmerem "mama kupi inni baja?":lol:
U mnie też już się TO zaczęło ;) od serii Kici Koci. Zbieractwo :D "jeszcze tą" "i tą"
Dziewczyny, wiecie może dlaczego "Pan Tom buduje dom" jest dostępny tylko w małych księgarniach? Nie wiem czy czekać aż się pojawi powszechnie, czy już zamawiać? Macie jakiś pomysł?
Moje dziecko dzieki uprzejmości biblioteki miejskiej pokochało Naciśnij mnie i Turlututu hej to ja. Teraz ja reklamuję te ksiąźki wśród znajomych a Naciśnij... będę. Musiała kupić własne :)
Naciśnij mnie czeka w szafie na urodzinki :) jestem ciekawa, czy się Miszce spodoba
U nas hitem od jakiegoś już czasu jest "Proszę mnie przytulić". http://ezop.com.pl/produkty-dla-dzie...mnie-przytulic
W momentach napadu totalnego syn żądał czytania dwa razy pod rząd ;)
Ostatnio przepytuje mnie też z wierszyków z "Od 1 do 10" http://www.wydawnictwodwiesiostry.pl...d_1_do_10.html
Wysłane z mojego GT-P5100 przy użyciu Tapatalka
Nie wchodzę na arosa, nie wchodzę na arosa, nie wchodzę na arosa, nie wchodzę na arosa....
Czy zna ktoś jakieś lekarstwo na chroniczny niedobór książek? ;) Jedna biblioteka przetrzepana, teraz kolej na drugą, ale co będzie, jak się skończy?
Nie ma :D To nałóg nieuleczalny ;)
kofeina - A ja uważam, że jest, bo prędzej czy później albo kończy się miejsce na książki, albo środki finansowe ;)
Praca w bibliotece nieco nałóg temperuje, ale tylko nieco :wink:
zawsze marzylam o wlasnej ksiegarni... najlepiej jezykowej...