Boski!
(Wysłane z telefonu.)
Boski!
(Wysłane z telefonu.)
Asiu, wyglądasz bardzo świeżo :)
Po raz kolejny zachwycam się makijażem:)
:kiss: Bardzo się cieszę!
I za Twoją sugestią - merynosowy :)
Miałam większe plany na ten tydzień, myślałam, że coś jeszcze skończę, ale A. był chory, a wiecie, jak to jest z marudą w domu :)
edit: Losanno, dziękuję :) Właśnie Twój komplet chciałam skończyć... No nic, biorę się do roboty....
Super, że niedługo będzie gotowy :)
Asiu, a czy taki baktus nadawałby się na wiosnę, gdyby zrobić z czegoś cieńszego?
Myślałam, czy by nie spróbować z bawełny... Wtedy byłby taki totalnie wiosenny. Ten ostatni różowy nie jest gruby, taki średniak (Pat ma chyba ciut grubszy) i w 100% z merynosów, więc ciepły, ale "oddychający". Grubością to chyba trochę cieńszy niż Wasz niebieski szalik z pomarańczowymi kwiatkami.
Asiu, ja osobiście myślę, że z bawełny też da radę :) Co kto woli :)
(Wysłane z telefonu.)
Asiu, skrzyneczka się przytkała ;)
A z jakiej włóczki jest ten baktus?
Magnus, zaczarowały mnie Twoje włóczkowe wyroby. Czy ja bym mogła sie tu jakoś wcisnąć?? Marze o takiej czapeczce cieńszej z merynosa cieńszego plus baktus w kolorach takich, jak ostatni komplet sprzedany tu, ale bez czerni tylko same wrzosy i fiolety jaśniejsze i bez pompona. Czy to mozliwe? I ile sie czeka?
Oki. To jednokolorowy bym wybrała, ale cos wrzosowego fuksjowatego. Czy mozesz zaoferować mi cos w tej gamie? No ewentualnie zupełnie inna gama i koncepcja, ale tez cienki merynos - cos co pasuje do czerwonego płaszcza ( kolor straż pożarna).
Okej, bo ja tez z telefonu wiec nic bym i tak nie widziała. To umówione na jutro ;D
Asiu ten baktus wolny jest,jeśli tak stoję do niego na chwilę.Tylko cenę podaj,proszę kochana.