ja się wybieram :) chyba, że mi Młody coś wywinie, bo jakoś niewyraźny dziś :/ gdzie ten plac? ;) mogę być ok 11
Wersja do druku
ja się wybieram :) chyba, że mi Młody coś wywinie, bo jakoś niewyraźny dziś :/ gdzie ten plac? ;) mogę być ok 11
[Q.TE=Nastusienka;2824250]ja się wybieram :) chyba, że mi Młody coś wywinie, bo jakoś niewyraźny dziś :/ gdzie ten plac? ;) mogę być ok 11[/QUOTE]
to i my przybędziemy :) i pewnie gienia :)
plac jest w Parku Skarbków, przy dworcu PKP
Ja będę. Nie wiem, czy się wyrobię na 11, ale na 11,30 to już na pewno.
nas niestety nie będzie na 11 bo idę z Tanką do lekarza :(
do której planujecie zabawę? bo może potem dotrzemy
my w tym tygodniu pasujemy - bede odbijac towarzysko na wymiance, a w tym tygodniu sprobuje rozne zaleglosci domowe popchnac do przodu, coby poswiecenie w niewyjechaniu teraz na "urlop" sie nie zmarnowalo ;)
<pisane z telefonu>
My spróbujemy wpaść, ale na 11 raczej się nie wyrobimy.
z innej beczki - czy ktos ma ortopede do polecenia - sredniemu nozki raczej same nie dojda do ladu i nie powinnam juz odkladac tej wizyty :(
<pisane z telefonu>
Ehhh, tak chciałam się z Wami spotkać, a Młody zasnął o 11 ( rano wstał o 4 :hide:) i nie było jak :(
gienu dziękuję za mile spędzony czas :)
choco - jak Mała?
Wypasiony ten Wasz plac zabaw - już zapowiedziałam mężowi, że musi tam ze mną pojechać ;)
Nasze usg nie wyszło za dobrze, jakieś ślady po niedotlenieniu w mózgu Stasia :/ na szczęście niewielkie i mam nadzieję, że nie będzie trwałych śladów :/ teraz czeka nas neurolog i takie tam...
Trzymam kciuki za Stasia, będzie dobrze.
Jul ja mogę polecić dr. Juliusza Sroczyńskiego
a tu to dziewczyny chyba zawsze Sionkiem się zachwycały jeszcze z Babka Medica-ale on ma jakieś koszmarne terminy
madagaskar - ale dla dzieci koślawiących nóżki dr Sroczyński? Gdzie przyjmuje?
Nastusieńko - kciuki dla Stasia
Myśmy byli u Sionka dwa razy, ale że u nas żadnych problemów nie było, to nie mam zdania jaki jest w pomaganiu, jako człowiek sympatyczny, rzeczowy, pokazuje dokładnie na usg.
Byliśmy też u dr. Pietrzaka z Multimedu, też miał dobre opinie i fakt, sympatyczny itd.
Nastusienka, kciuki za Stasia, myśmy też mieli problemy, a wygląda na to, że sobie poszły. W razie czego mam do polecenia neurolog i rehab, ale z Waw :)
Napiszcie od razu, gdzie ci polecani ortopedzi przyjmują i czy da radę do nich na nfz.
My do obu prywatnie, Sionek podobno gdzieś przyjmuje państwowo, musiałabyś poguglać.
Czy któraś z Was ma ochotę na spotkanie na placu zabaw w Gro w poniedziałek na przykład?
Ja w pon odpadam. W przyszłym tygodniu mogę we wtorek, czwartek i piątek.
To może w czwartek? We wtorek i piątek odpadamy ;/
Ok, ja zazwyczaj docieram ok 11 i siedzę do 14, czasem dłużej.
Git :)
Dziewczyny, my w tym tyg jeszcze odpadamy :( Tanka z zapaleniem ucha, na antybolu, z migdałami jak kasztany :roll:
w czwartek mamy laryngologa. zobaczymy czy potwierdzi diagnozę cięcia.
w przyszłym tyg chętnie się spotkamy :)
Kasiu, wreszcie dotarłam do mamy :hide: więc przesyłka do odbioru. przepraszam za obsuwę :kiss: