a ja na czarne karpiszcza ;)
Wersja do druku
a ja na czarne karpiszcza ;)
A ja na poucha Jędrulino :D
Ja na BB PRUNELLĘ
a ja tym razem zawalilam wysylke do jednej z nas:( i to nie dzieki poczcie a dzieki kurierowi:( i bede musiala znalezc nowa firme kurierska - moze polecicie jakas? bo kase chyba stracilam i oczami swiece i wstyd mi okrutnie i nie chce jeszcze raz tego przechodzic...
a ja czekam na polar dla dwojga,jak tylko dotrze to będziemy testować
my na pierwszy MT, aż nóżkami przebieramy z niecierpliwości, może do jutra dojdzie, bo w czwartek święto:(
a ja na decyzję męża MT czy ergo?
A na mnie coś czeka na poczcie, a ja nie mam pojęcia co :D
Awizo wczoraj przynieśli, duża paczka, a ja z Młodym chorym siedzę i czekam aż mężuś z pracy wróci.
Prawdziwa schiza: nic nie zamawiałam, nic nie kupowałam, no, wczoraj termometr, ale awizo z wczoraj... Ciekawość mnie zżera!:ninja:
Dzis przyszło mężowe Ono- zachwycony!
Będą macanki:mrgreen:
Rosenholz
Kaszmir Natur
Natur Silk Nino
Aqua Silk Waves
Ja czekam na kółkową Vombati z wrzosika :D
wełniane fioletowe paski nati
wełnianego nepala
i kilka akcesoriów pieluchowych :) będą chyba jutro!
katja do mnie jedzie :D
A ja się doczekałam! Poczta ekspresowo w 1 dzień dostarczyła mi girasola opuncję meksykańską! Już schnie, pachnąca i czyściutka!
I ja czekam. Na Donaua :mrgreen: I ktoś też czeka na moją chustę i nosidło.... To tak sobie cuzamen czekamy niecierpliwie... :p
A ja czekam na hamaczkową Natkę i Polę.
Niby nic wielkiego a czekam z radością:)
czekam niecierpliwie na konopie nati
indio r/w
skowrony jedwabne
błotniste bliźniaczki ;)
cuuudne puzzle od dijeco :love:
i cała masa wymianek
pawie ecru
lilie hellblau (ktore mam szanse wymienic na CSE:mighty:!)
i girasolki flamenco (oby!)
ach, i moss len po raz kolejny...
moss i blade ptaszyska
teraz to i ja czekam przebierając nóżkami na NSN, girasola BoyOrGirl i inne drobiazgi :)
donau jeszcze nie przyszedł ....i jeszcze na torbę moniki999 czekam.... iiiii chyba na coś jeszcze, bo sporo ostatnio tych zakupów narobiłam i nie pamiętam tylko czego mi jeszcze nie przysłali:duh:
a ja na Lanę Solara- będzie piękny plecak jak sie dogadamy :)
na pawie czekam. oj jak czekam :)
A ja już nie pamiętam kiedy nie czekałam :p Choć nie zawsze chustowo czekam:rolleyes:
Wczoraj odebrałam nie od listonosza tylko miłego sąsiada, późno wieczorem cudne wymankowe zielone fale i jeszcze piękniejsze kocykowe indio.
Wieczorkiem miałam sesję miętolenia szmat - niestety bez wkładu, bo Emi spała a mąż nie chciał się dać zmotać ;)
Od tygodnia wypatruje paczuchny od Ali z MT a tu nic... niedługo zamieszkam pod skrzynką :szok:
Ostatnio mniej przychodzi - w sumie to nawet teraz na nic nie czekam - ale jak byłam na poczcie nadać chusty to pani sama z siebie szukała paczki dla mnie, bo jeszcze nie tak dawno bywałam na poczcie 2-3 razy w tygodniu.:duh:
A ja dziś czekam na konopki Nati:)Kurier już w drodze:high:
czekam na auguri gemelli :)
to teraz uaktualnienie
-CSE
-pawie ecru
-Girasol Love krocizna z fredzlami\
-i Girasol Flamenco (ciagle majac nadzieje ze sie zdarzy:) x 3
A ja na banał zapewne czekam... ale mnie tak cieszy:high:! W końcu kupiłam Nati bambus awokado i Grecję. I dziś już Aurora wysyła paczkę:high:. Cieszę się jak nie wiem co! Dzięki, Auroro- raz jeszcze:hey:!
Ja nawet na golf dla dwojga czekałam jak na szpilkach:bduh:... Dzięki, Agaja:hey:!
turkusowe kokadi w gwiazdki
ja wciąz na NSN....
niech juz przyjdzie bo oszaleję ;)
a ja na farbki od ateli zeby przemienic mojego silka wreszcie bo jest ohydny taki zasikany...
aś wysłałas ekono?