Dziewczyny, czy doszły do Was zamowienia ze składnicy księgarskiej?
Wersja do druku
Dziewczyny, czy doszły do Was zamowienia ze składnicy księgarskiej?
Do mnie doszły bardzo szybko, wysłali następnego dnia po zamówieniu.
Tutaj: http://www.fankomiks.pl/
Tylko widzę, że już nie mają jak na stronie.
a ja nadal czekam:( też powybierałam ale jakoś długo idzie. może dlatego ze odbiór przez paczki w ruchu
Mi z nieprzeczytane tez zawsze do ruchu długo idzie a śledzenie zwykle nie działa.. A do mnie w drodze dwie (trzy-Eyja?) paczki :D
Moje zamowienie doszlo do kiosku juz w czwartek - wyslane w poniedzialek, zamowienie chyba w pt. skladalam (no, ale myslalam, ze do srody dojdzie, bo my wtedy w trase ruszalismy). Dzis mi kolezanka odebrala, wiec stan na ocene jeszcze poczeka troche, bo musimy wrocic i jeszcze sie na spotkanie umowic.
ja dziś dostałam (właśnie paczką w ruch-u)
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06...4326af07a9.jpg
wszystkie ciut podniszczone na rogach okładki, w najgorszym stanie d.e.s.i.g.n, bo górny grzbiet, ale ogólnie to stan bdb - imo za tę cenę było warto.
Eyja, no, zalana wodą to już słabo:/
Dzieci śpią, a ja oglądam:love:
danae, i jak wrażenia po „narwańcach…”? też zamówiłam i już przebieram nogami. widzę, że stan bardzo ok.
do mnie idzie też mamoko i czereśniowa, trochę boję się dużych uszkodzeń ale za 12 zł trudno było się oprzeć ;)
danae jak narwńcy?
Ja powiem o Narwańcach - mnie się bardzo podoba, ale ona jest do oglądania raczej niż do zdobywania wiedzy :-)
Ale ilustracje bombowe!
"Narwańcy..." super, ilustracje bardzo mi się podobają (estetycznie), ale też odzwierciedlają dobrze cechy charakterystyczne gatunku. Kategorie w jakich są pokazywane dobrane z humorem, na końcu jest spis alfabetyczny. No i obszerny ten atlas (ponad 600 gatunków). Myślę, że posłuży nam dłuuuugo - chciałam jakiś ładny atlas zwierząt, tak żeby było co wyciągnąć przy pytaniu "mamoooo, a co to jest mors/pijawka?" - i to idealna książka. Bardzo się cieszę (m. też, właśnie się zachwyca), żałuję że na prezent nie wzięłam drugiej
zgodzę się - wiedzy nie wzbogaci, to tylko (i aż;)) atlas obrazkowy
To była jednorazowa akcja z tymi cudami w składnicy czy jednak czasem warto tam zaglądać?
ja też jeszcze czekam. I Narwańcow też mam mieć. Mnie oczarowała książka i na YouTube przed zamówieniem widziałam sporą ilość ilustracji.
sowa, moja sąsiadka się obłowiła, i rozmawiała z obsługą - oni dostają te uszkodzone paletami całymi, to była końcówka palety dziecięcych, teraz inne działy rozpracowują, podobno pod koniec lipca może coś będzie jeszcze. Ech, ja nawet gdybym zdążyła i tak nie mogę teraz szaleć, szkoda no...
Oj będę polować musze zrobić listę :)
w końcu doszły :) głównie ze składnicy i all oraz z bazarku tutejszego ;)
http://images67.fotosik.pl/1012/ad1fb3e75b2e7df2.jpg
piękne zakupy :)
ja dzisiaj chciałam wejść do Swiata Książki bo było -50% na drugą książkę, ale powstrzymałam się bólem serce.
Później żałowałam jednak, bo może była by Ciało bez tajemnic które sprzątnełam eesti :whistle:
Schiselle, macie niezły przerób ;)
Przyszło dzis moje zamowienie ze składnicy księgarskiej. Jeden egzemplarz ma minimalnie uszkodzony grzbiet, pozostałe bez wad :)
i do mnie tez zamówienie dotarło ze składnicy. Właściwie wszystkie idealne. Jedno co to nie "pachną" nowością ale stan jest bez zarzutu.
przepraszam za OT: tak mi się przypomniało a propos tej „palety”, co wypatrzyłam w składnicy księgarskiej… :lool:
http://skladnicaksiegarska.pl/pl/p/P...f-i-inne/19711
Nie chce mi się fotki robić ;)
Miesiąc skromny, acz udany :D
O księżniczce która bez przerwy ziewała.
Wielka podróż.
Patrz Madika, pada śnieg.
Julek i Julka cz.1
:)
Z małych, ale chyba w czwartek robiłam zamówienie wieczorem. Chyba. Musiałabym sprawdzić. Czemu pytasz?
Ja w poniedziałek chyba pobiłam swój rekord życiowy, kupując na raz 25 książek w antykwariacie. W tym była tylko jedna dla mnie, a reszta to podręczniki i kilkanaście tomów oksfordzkiej encyklopedii zwierząt dla młodego.
Bo ja kupiłam w pt księżniczkę i wielka podróż i się cieszyłam jak głupia a w pon zadzwoniła do mnie księgarnia, że niestety ktoś kupił kilka minut przede mną i nie zdążyło się zaktualizować i dla mnie już nie ma :(((( podróż kupiłam od tako a księżniczki nie będzie :cry:
tez nie mam fotki...
u nas pojawily sie przedwakacyjnie:
gruffalo
muminek i księżycowa przygoda
jak narysowac psa
jaki to miesiąc
i jagiełło pod prysznicem :)
Kudlata, wyslalam Ci pw
przyszło zamowienie ze Składnicy.
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07...8d1d6e7627.jpg
Joasia i wilk mają fajne ilustracje, ale ja jednak nie lubię książek "edukacyjnych", które powstają jak dla mnie na hasło a nie z weny autora i są takie na siłę.
Wigilia poczeka. Czarownica Winnie bardzo nam sie spodobała i dokupimy pewnie jeszcze cos z tej serii.
A te groszowe drobiazgi z Olesiejuka oczywiście ilustracjami nie zachwycają, ale nie są też koszmarne. Sporo informacji ciekawych więc podsumując bardzo dobrze, że są u nas na półce.
A ta o tym jak przychodzimy na świat to treścią i językiem jednak w mojej ocenie na zaawansowany wiek przedszkolny chociaż moja dwulatka juz dorwala i o plemniki pytała właśnie "co to za robaczki ?" ;)
Tak mnie nakręciłyście na Trzy Świnki (kiedy tylko zobaczyłam ilustracje to ją od razu chciałam mieć) i Wielką podróż, i udało mi się ją dziś kupić w Toruniu (mieszkam w Warszawie :-) ).
Mieli po jednym egzemplarzu - miałam szczęście :-)
Już dziś ją będę miała u siebie bo mama przywiezie :-)
Mozecie napisac raz jeszcze o ktore swinki chodzi, bo tez sie zaczynam nakrecac ;)
A znacie moze jakies basnie w skrocie, czyli dla 2,5latka z pieknymi ilustracjami? Bo ostatnio o tym myslalam, ze moj syn zna Mame Mu i Elmera, ale Czetwonego Kapturka i Krolewny Sniezki juz niet ;)
Napisane z telefonu