na NM na mnie jedna 5 czeka jak sie zdecyduje (chyba sie zdecyduje, taka okazje przepuscic :hide:)
Wersja do druku
Kupuj, kupuj;)
niech Cie gryzie:D
A moja Noveau Ember jest już w Polsce, tylko nie wiem kiedy dotrę do mamy, żeby ją odebrać.
foty tej co tak zamieszała ostatnio:
http://naturalmamas.co.uk/forum/show...26#post1875526
Jako chyba jedna z nielicznych, ale nie podoba mi się.
Jakieś takie wyblakłe są... Ale to chyba kwestia zdjęcia, bo to dokładnie ta sama kombinacja co w Edenie, a on blady nie jest na pewno...
sadze ze te pierwsze 3 foty to jest to
a te zamotane nie wyszły
poczekamy, może ktos bedzie miał lepsze fotki:mrgreen:
mi sie podoba, bardzo:duh:
masakra, ja się wykonczę...muszę w piwnicy jakąś super hi-fi drukare do kasy zrobic:ninja:
Ja wolę jednak swoje Noel :) Lepsze zestawienie kolorystyczne, jak dla mnie.
Nie miałam takiego lnu w łapkach jeszcze. T_a_s czy to jest 4,2 czy 4,6? Zresztą zmierzę ;)
Dziewczyny zachorowałam - tasowy Eden jest niesamowity. Miękki len i nosi jak marzenie. Porównuję go z nastoletnim indio lnianym - wypada podobnie :)
Jestem chora tylko ceny :neutral:
Taaa - czuję że na końcach wiążę. Zostają mi plecaki :) W każdym razie niesamowite są Osche:omg:
Ja zdecydowanie czekam na swoja;) bo na "zywo" jak zwykle bedzie ladniejsza niz na zdjeciach:D
Ja mam dwie 5 i jedną 6. I tak: bawełniano-lniana Eden Caprica 5, po praniu ma 4,2 niemal dokładnie. Bawełniana Nouveau Ember 5, po praniu się zbiegła i ma równo cztery metry. Wełniano-lniano-bawełniana JK Mistletoe 6 przed praniem miała chyba 4,9, ale na szczęście skróciła się i teraz ma 4,6.
Mam Noveau Ember, ale cudo, normalnie najpiękniejsza ze wszystkich :love:
fotki, fotki;)
:mighty:fotki!
moze cieć pod koniec dnia bedzie chciał się zaplecaczkowac:ninja:
dzieć, proszę cię:mrgreen: