Ok:)
Jul Ty też wyślij, plus minus to co Ty powinnaś zapłacić Magdzie i plus Murmle:)
też lecę usypiac Franka:)
Wersja do druku
Ok:)
Jul Ty też wyślij, plus minus to co Ty powinnaś zapłacić Magdzie i plus Murmle:)
też lecę usypiac Franka:)
jul ty pamiętasz że w kawiarni jadłaś na koszt mojego Vatu?
Magda- opróżnij skrzyneczkę:)
Która z pań to Daria???
Dario ujawnij się!
Lilka proszę skontaktuj się z aginią!
Do momentu wyjaśnienia z aginią wpłat ja nie mogę otrzymać swoich pieniędzy! Zlitujcie się, kurcze...
Magda, już wszystko wyjaśnione:) Dopłaty zrobione, pewnie jutro będę na koncie:)
Dziękuję :)
Magdo przepraszam za zamieszanie, cosik pokręciłam i źle wpłaciłam i bez nicka i w ogóle. Ale już wyjaśnione, ujawnione i dopłacone.
kurde, ja to mam pecha do poczty. dalej do mnie paczka nie dotarła :-?
Dzwoniłam... przemiła pani byla bardzo chętna do pomocy ale niewiele mogła zdziałać bo mojej przesyłki nie ma. Awizo tez nie dostalam więc czekam... mam nadzieje, że dziś przyjdzie. kurcze, ta poczta!
Jak człowiek trochę ponarzeka to od razu się znajdą;) Pani listonosz trzymała mnie w niepewności az do piątku do 17.00 ;)
U nas deszcz, śnieg i halny więc miała problemy z dotarciem wczoraj.
Koniec końców pieluszki są u nas i jesteśmy zachwyceni wykonaniem i jakością materiału.
Myślę, ze te prawie dwa miesiące czekania nie poszły na marne.
Dziewczyny dziękuję Wam że zorganizowałyście to momentami skomplikowane przedsięwzięcie.
Pozdrawiamy
ps. zakładam, że macie już dość zbiorowych zamówień? czy moze machniemy znowu jakieś:ninja: żartuję ;)
Do mnie też już dotarła.
Dziękuję pięknie wszystkim, którzy poświęcili swój czas aby nasze zamówienie zbiorowe doszło skutku:)
Tak z ciekawości dopytam: zamówiłam pieluszkę z weluru, i od środka ma też welur, tyle że gładki. Jak to wygląda w tych z bawełnianej dzianiny? Od wewnątrz gładka bawełna? Wkład też mam obszyty welurem.
wnętrza wszystkich są takie same - welurowych, tkaninowych, dzianinowych :)
Nigdy więcej nie zrobię zamówienia zbiorowego. Właśnie u sasiadów była pani z poczty u ktorej wraz z sąsiadką odbierałyśmy ostatnie dwie paczki. Otóż baba z poczty wydała mi jakieś tam karteczki które powinien otrzymać urząd celny natomiast nie dała mi jakichś innych papierków, no i zapomniała, że sąsiedzi mają złożyć podpisy w 2 ważnych księgach. Niestety ja wyrzucilam wszystkie kwity które dostałam w związku z zamównieniem. Tu zaczęła się piekielność pani z poczty, zaczęła się tak wydzierać (jakim prawem to wyrzuciłam przecież papier z poczty to święta rzecz), że ludzie z mieszkań na naszej klatce powychodzili, zaczęła grozić nam odpowiedzialnością skarbową(!) itd. Powiedziałam babsztylowi, że jedyną osobą która zostanie pociągnięta do odpowiedzialności to będzie ona i będzie to odpowiedzialność dyscyplinarna bo złożymy na nią pisemną skargę oraz mam nadzieję premii rocznej nie dostanie.
Dobra to sobie ulżyłam, teraz czekamy na moją mamę, żeby nam dzieci popilnowała i idziemy na pocztę skargę składać. Normalnie same brzydkie słowa na usta się cisną.
Magda - tak mi przykro:-( wszystko wydawało się takie proste, zamówić-odebrać ...a tu takie schody...rozumiem twoja wściekłość, też przez ostatnie dni walczyłam z pocztą, no ale w sumie co Ci po moim pocieszaniu skoro i tak musisz iśc na tę cholerną pocztę - wrrrrr
Do nas pieluszki właśnie dotarły:) Cudne są!
Dzięki dziewczyny za całą masę pracy włożoną w zamówienie. Przykro mi Magdo, że ciągle jeszcze zaprzątają Cię pieluchowe sprawy.
Ja polecam się na przyszłość:) Tak jak pisałam wcześniej od tego miesiąca mój brat co mesiąc będzie dwa tygodnie spędzała w USA. Jak wynajdę jakieś fajne pieluszki w promocyjnej cenie to zoobowiązał się do ich przywiezienia pod warunkiem że gabaryty nie będą za duże:). Więc jeśli wpadnie Wam coś w oko to dawajcie znać i będziemy zamawiać.