eeeeeeeee....
to chyba zależy dla kogo...
ja się drapię i drapię... :(
Wersja do druku
a wyśle mi ktoś foty? bardzo ładnie proszę :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
No bardzo było przyjemnie, choć Hektor trochę łobuzował. No i ewidentnie widać, że lubi "duże dziewczynki" ;-)
Czy Wy zauwazyłyście, jak długo siedziałyśmy???? Ja dotarłam do domu po 18...
No i to już zakrawa na KWA.
po 18? hmm.... ciekawe o kim tak długo gadałyście, :ninja:na drugi raz nie wyjdę wcześniej
a może założę wątek o swoich uczuciach na ten temat? pomyślę :hide:
chocoblok - ja Ci wyślę, a filmik na YT wystawię, ale potrzebuję chwilę
LittleMonster - ten polekontowy elastyk jest czerwony jak pelargonie na moim balkonie ;-) ma pudełko i woreczek i jest praktycznie nieuzywany. Jesli chcesz go za 80 zeta, to przywiozę Ci na kolejne mam nadzieję spotkanie. Albo zabiorę go do obejrzenia, i się zdecydujesz; dla mnie też kolor jest super ważny...
miło wczoraj było. nie ma co!
dzięki, Dziewczyny :)
a ja chyba mojego mlecznokawowego elastyka wczoraj wymieniłam na leżaczek i matę :)
LittleMonster - dobra :-) a do kiedy ten miedzyczas trwac ma? bo jesli sie nie zdecydujesz, to ja ją z innymi na allegro wystawie..
mi, chocoblok - alescie sie obkupiły :-)
co kupiła choco? Perłę? perłę? jeśli tak, to git!
ja jestem w totalnym nieogarnięciu forumowym (czyli wizja guru znów się przesuwa... ;)) i nie wiem. a o mnie, to że kupiłam natkę? nie pietruszkową bynajmniej ;)
Iza, a czemu my Cię nie zmusiłyśmy do motania i focenia skoro chcesz się wyprzedawać? :ninja:
ja Ci mogę kiedyś (może jak będzie mniej lepko ;)) narobić fotek w akcji - jeśli tylko masz ochotę :)
a ja do kompletu kupiłam sobie bambusik, a konto wyprzedawania się...
:-) jest o wiele mniej lepko, choć nie jest sucho...
Ochotę mam oczywiście, focenie foceniem, ale na spotkanko zawsze apetyt dopisuje ;-)
a jaki bambusik?
nati oczywiscie :-) ten bluuuuuuu. Był w takiej cenie, ze musialam...
nie widziałam... :oops:
wbrew temu, co mawiają niektóre :ninja: ... spędzam tu ostatnio dość mało czasu :(
choć dzisiejsza pogoda... nastraja forumowo :rolleyes:
a, ja tego nie mawiam... ;-)
to nie tutaj trafiłam, na allegrowie mi się trafiło.
a jaki on jest?
niebieski, 5,2x0,6. a w jakim stanie - to sie okaze ;-)
ale Nati ma zielone i turkusowe... chyba, że to Dmuchawce? :ninja:
zaprosiłam tu do nas Olcię z Piastowa w jej wątku powitalnym :)
lokalizacyjnie mieści się idealnie, czyż nie?
fajnie :-)
dmuchawce? nie.. ja lubie paski, inne wzorki niekoniecznie nawet jesi nie sa pawiami ;-)
turkusik.
no to na nastepnym spotkaniu kazda bedzie miala cos nowego :-)
a Małgosia nie forumuje?
jestem, jestem :mrgreen: tęskniłyście :ninja: