same perelki :D
Wersja do druku
same perelki :D
wrzuciłam zdjęcie, bo wczoraj się nie dołączyło nie wiem dlaczego...
ja wciaz zdjcia nie widze...
Ja też nie
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
U mnie widoczne od wczoraj.
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Widać,)
F 09 A 11 Ja 14 Jó 15
Czy dla Kliniki Małych Zwierząt ma znaczenie kolejność czytania?
Dzięki, tak czułam, chociaż kusiło mnie od wiosennej zacząć ze względu na porę roku ;)
Do kompletu :-):
http://uploads.tapatalk-cdn.com/2017...95fa1fafbe.jpg
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Szybko Ci poszło :D
Ciała nie było?
Serio ta seria taka hitowa? U nas tego pełno, poniżej 2 funtow za książkę można spokojnie kupić. Tylko czy aż tak warto ?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Dziewczyny mam pytanie odnośnie tzw perełek.
Kiedy wiecie że to jest właśnie ta poszukiwana książka?
Czy to jest książka która jest tutaj polecana, czy na innym forum, w mediach, recenzjach, etc? Jak to z tym jest?
Bo szczerze to te ostatnie które się tutaj pojawiły, to nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest i zamówiłam sobie w bibliorece aby zobaczyć (aczkolwiek moje dziecię zapewne te o wynalazkach będzie miało gdzieś :-))
I mając dwójkę dzieci widzę że młodszej nie do końca podoba się to co starszemu. Np: Mysia którą się zaczytywaliśmy przy starszym to młodszą wogóle nie interesuje (oprócz tej z zegarem - Która godzina Mysiu?)
I jest jeszcze kilka innych które mamy a wiem, że teraz ich już nie ma w regularnej sprzedaży i też córka nie zainteresowana. Oczywiście Mysi bardzo mi szkoda bo lubię ją i jej przyjacioł no ale... :-)
Wydawnictwo Wilga nie rzuca już książek do dyskontów? Był ostatnio problem z ksiązką Kto do pary, była tylko w Empik. Teraz ja czatuję na nowości przesuń paluszkiem Kiedy słońce wstaje i inne z serii, a one znowu tylko w Empik, to też wydawnictwo Wilga.
I napaliłam się na nowego Proszę słonia, a to też Wilga i też Empik. I ceny wtedy wiadomo inne.
Do 9 kwietnia przy zakupie 3 książek, darmowa dostawa w Chodniku Literackim.
Oo dobrze, ze wczoraj nie zrobiłam zamówienia. :D.
edit. Zrobione zamówienie, finalnie podliczyło 38% zniżki, czyli jak w dyskoncie. Jupi.
Ja zakupiłam cztery nowe pozycje Przesuń paluszkiem, Proszę słonia i Kto do pary. Wszystko to dostępne tylko w empik. Podrzućcie co wy kupujecie, co tylko Empikowe, bo promocja zacna ;).