Oj, przepraszam. Fakt, nie doczytałam.
Wersja do druku
Oj, przepraszam. Fakt, nie doczytałam.
po dłuższym czasie odgrażania się że będę stąd, wreszcie mogę się tu oficjalnie przywitać :- jestem jul i mieszkam w Pruszkowie :)
może jakaś reaktywacja towarzyska w najbliższym czasie?
cześć jul :hello:
witaj :)
ja jestem chetna :) i nawet PKP dojade o! ;)
widzę, że jednak cisza ;)
może jednak jeszcze ktoś byłby chętny na jakieś spotkanie - żeby nie popędzać to w następnym tygodniu, najchętniej w dzień. Jest jakaś fajna knajpa dzieciowa w okolicy (mąż kiedyś coś mówił, że w Pruszkowie coś się otwierało, ale mówił tak ze 2 lata temu...)?
o!!! czesc Jul
knajpy sa -jest GaGa tuz obok parku Potulickich-
sa kulki kolo basenu, jest sala zabaw w okolicach stacji i jest po mojej stronie ( Zbikow) na ul Mostowej-a w jakiej części Pruszkowa się ulokowałaś?
O, to i ja się przywitam :) Już na stałe w okolicach GM. Chętnie się spotkam - jeśli w Pruszkowie to najchętniej w okolicach PKP/WKD :)
:)
madagaskar - Malichy
na razie do kulek i sal zabaw nie czuje sie jeszcze mentalnie gotowa, ale Gaga to stosowny kierunek, zwlaszcza jak sie zrobi cieplej, bedziemy miec dobry cel rowerowy
caly czas mam dla Ciebie ksiazke :)
witaj mesimarjo!
o!!! zapomniałam-fakt-na rowerze do Potulika od Ciebie to jak znalazł
to jak Malichy-to bliżej chyba do Piastowa do cud miód maliny https://www.facebook.com/KlubokawiarniaCudMiodMalina to przy samej stacji w Piastowie-też fajne miejsce-i więcej miejsca dla dzieciaków niż w GaGa
na cód miód to bym mogła w tygodniu się namówić nawet bo to tuż przy moim przedszkolu
super! i to jest jakis konkret! to kiedy, dziewczeta?
<pisane z telefonu>
ja się postaram dopasować do ustalonego terminu, ale nam ostatnio choroby zmieniają plany, więc same rozumiecie ;)
rozumiem, że spotykamy sie w Piastowie? kiedy? i z dzieckami w jakim wieku? bo nie wiem czy mam Starszą gdzieś podrzucać :)
na razie to się widzimy w sobotę ;)
ale ze w sobotę w cód miód ,malinie, czy Wy osobno?
w sobotę to w Piastowie jest też bal :)
http://www.mozesz.org/event-items/ci...trem-parandyk/
Jul rzuć jakiś pomysł-bo mi lepiej idzie dostosowywanie się niż wymyslanie
na razie osobno na wymiance ;)
ja już nie wierzę w wątkowe spotkania :lol: ostatnie było ponad dwa lata temu :whistle:
ba! obie byłyśmy ;)
a Duży był w wieku Małego :rolleye:
na kiedy sa wiec wieksze szanse - na ten czy przyszly tydzien?
jesli ten to proponuje czwartek, jak przyszly to poniedzialek albo sroda - tak rzu zeby byl jakis konkret do dyskusji. Miejsce i chetne sa, a to juz duzo!
jak dla mnie to z dziecmi w dowolnym wieku, choc ja pewnie bede tylko z najmlodszym
<pisane z telefonu>
jul ja bym była za przyszłym tygodniem ;) teraz nie ogarniam, nawet fotek Ci jeszcze nie zrobiłam :hide:
a jakby ktoś do Grodziska chciał przyjechać to Tetonę Jatutkę :lool: mamy już przetestowaną. jakieś kulkowe przybytki też są. muszę się zorientować czy coś jeszcze jest.