Ja w kaszmirowych gałązkach turkusowych :)
Kocham tę szmatkę :love: A w słońcu jeszcze bardziej.
Wersja do druku
Ja w kaszmirowych gałązkach turkusowych :)
Kocham tę szmatkę :love: A w słońcu jeszcze bardziej.
och! no one piekne są
ja dzis w jedwabiu palnuje wystapic czerwonycm:ninja:
ślimaki perlmutt
Przez chwilę Strato caprica :D
funeralny paw
Jak zwykle ostatnio Rastamanek:-)
:high:udalo sie
silk red smierdziel jaskółki:lol:
O mamo, jak Wy nosicie w te upały, ja ledwo sie przemogłam:hide: Chwilke ponosiłam w Iris:hide:
Ja dziś przez chwilę girasol różowo srebrny/szary (nawet nie wiem, jak się ta szmata nazywa - silwer/pink dream czy jakoś tak). W każdym bądź razie nosi słusznie (niosłam 20-miesięczną pannę z przodu)
gwatemalski no name :mrgreen: on chyba tworzony z myślą o takiej pogodzie:D
Pożyczony zink. Wielkie łamanie. Mnie:)
Mam problem z picasą polegający na tym, że ni cholery tego nie obczajam. A M. na błagania umieszczenia czegoś na jego koncie dostaje drgawek (faktem jest, że jesteśmy nieźle zarobieni ja i on, wszelkie zadania ponad normę doprowadzają nas do szału delikatnie rzecz ujmując). Dream jest pastelowy i piękny bardzo. Nawet myślałam, czy nie zbyt pastelowy dla nas, ale jeszcze go sobie do jesieni potrzymam (chyba :))
Takie fotki w sieci znalazłam: http://www.google.pl/imgres?q=silver...67&tx=25&ty=23
Dlatego polecam fotosik. Łatwiejszy w obsłudze. A chusta... o matko chustująca, jaka piękna!!!! :love: Gdybyś ewentualnie kiedyś postradała rozum i sprzedać/wymienić zechciała... to ju noł ;)
Aha, no i żeby nie było, że się nie wypowiedziałam w temacie głównym - u nas... fale cassis. Znów i znów i znów :lol:
elipsy k-j, indio blau/weiss
My dziś patriotycznie :mrgreen: perła polka
:duh:rety, nie moge sie odczepic od jedwabnych jaskol