którego? willowa? ma byc losowanie niebawem.
Wersja do druku
ma być chyba w przyszłym tygodniu, albo jak ogłoszą - bo już wspomnieli o tym na fb, więc napewno dadzą znać :)
ja mam rivera, moge zamienic za willowa :D ;)
dziewczyny, wiecie czy mozna wyslac chuste na inny adres? bo sie zastanawiam nad milorzabkowym edenem - nie bardzo mi sie oplaca placioc za przesylke do Pl i z powrotem tutaj... jakby sie dalo od razu do mnie wyslac, to bym sie moze zdecydowala...
Agut - jednak dzieki - dla mnie za dlugi - to raz. dwa - wysylka. a trzy - a jak i ja w koncu cos wylosuje?? willowa na przyklad, bo tylko on sie ostal :mighty: mam sie redukowac, a stos rosnie :ninja:
alto dalej jest. niby reserved, ale jednak. oscha oglosila, ze te co nie pojda po drugim losowaniu wrzuca na strone, ciekawe czy cos poza alto bedzie... te inne to pewnie dopiero jutro po poludniu, skoro dopiero dzis mialo byc drugie losowanie.
natala! ja mogę tam wpisać dowolne delivery i zmienia się opłata za przesyłkę
Ja dostałam linka do faktury od jednej kochanej forumki i pisałam mój adres email przy czakałcie.I już :) zapłaciłam tak jakby faktura przyszła do mnie.
natala - ja robiłam tak:
Logowałam się na Oschy i dopiero wtedy wchodziłam przez link przekazany mi przez dobrą duszyczkę. Bez problemu od razu wyskoczyły moje dane i bez problemu zapłaciłam :)
Chusty już do mnie lecą :)
kurcze a ja ciągle zerkam na te kółeczka Fern.... echhh no ładne one wrrrr! tylko po co mi no po co?!
Mam radioaktywne chmury 6 w koszyku :lol: tylko po co, przecież ich nie chcę :duh:
Jak myślicie, zostało im coś asha? Wypuszczą na stronie?
Wprawdzie mam 4, ale wolałabym chyba 6:hide:
hmm.. ciężko o gustach dyskutować... mnie się na zdjęciach nie bardzo widziały, ale wzięłam, ze może wymuenię albo sprzedam, a teraz... chyba zostaną radioaktywne chmury :lol:
imo kolory na żywca ładniejsze, chusta mięciutka, miła w dotyku, już ją kikja razy rozkładałam i macałam, ale nie mogę się zdecydować czy prać... :duh:
foty oschy cakkiem dobrze oddaja kolory, lewa zielona strona ma mily meszek.
no tak ;)
a alto dalej wisi. 4 za 77 funtow i nikt jej nie chce...
kurna weźcie wy mi powiedzcie brać kółeczka czy nie barć!? wrr
Ja ci powiem, zeby brac, i pewnie nie tylko ja ;)
wejdz jeszcze raz na linka z finely woven i rzuc okiem, tam widac ladnie jak chuscianka wyglada :)
Ja tam nie moge sie doczekac, az ja wyciagne z pudla i zaczne obmacywac :D :D
Nie brać! Brzydkie te kółka są! :roll: (jak zresztą każde inne małe....)
fern na stronie!
Mam 3 w koszyku, chce ktoś:lool:
Teraz rzucilam okiem, 4 i 7 zarezerwowane
Strona już od jakiegoś czasu działa.
Wszystkie rozmiary kółek są cały czas dostępne na stronie :rolleye:
I nieszczęsne Alto 7 grade 2 :lol:
buuu, river willow a nie willow w losowaniu :mad: