na moje pierwsze MT
Wersja do druku
na moje pierwsze MT
;-)a ja baryłka na Twojego m. czekam:cool:
a ja czekam na kuriera. dziś przyniesie mi moją pierwszą chustę tkaną. NATI oczywiście :) i czas mi się wlecze kiedy tak czekam
Czekam na moją grecję czerwoną, nie wiem, czy przyjdzie dziś czy jutro, mam nadzieję, ze jak najszybciej. Po dłuuugim czasie poprzednia właścicielka w końcu mi ją wysłała :) i nie mogę się doczekać, kiedy ją zobaczę :)
Czekałam, czekałam i się doczekałam ;)
Wczoraj wróciło do mnie moje SP z kaszmirem, dziś przyleciał testowy LL czekoladka i Inka :) no i awizo w skrzynce...czyli pewnie tęcza francuska ;-)
No i jutro jeszcze mają przyjść getry. Co za tydzień!!!
czekam na:
- testowe nosidło Tuli,
- brązową grecję wełnianą (baaaardzo czekam;)),
- lanę solarę (ciekawość mnie zżera),
- kaszmira natura krótkiego (ostatnie chustowe marzenie moje)...
a ja czekam na moją pierwszą Zarę :-) powinna przyjść za parę godzin... siedzę jak na szpilkach...
A ja zamiast spać to kupuję po nocach i teraz będę czekać na indio z wełną :)
Jak ja się nie mogę doczekać, eh...
Właśnie brzyszła do nas oczekiwana kurtka do noszenia mamabutterfly. Jest cudna, zamotałam odrazu małą a ona z radochy machała tylko nóżkami. Dzis inauguracja spacerowa!
a ja czekam na polar do noszenia
i na girasola kakaowca
i bluzkę do karmienia
niechby już przyszedł ten listonosz :-)
czekam z niecirpliwościa na dwie lany (jakos mnie na lany naszło ostatnio): melone i solara
i ja czekam i doczekać sie nie mogę..dwie szmatki mają do mnie przybyć...tylko coś listonosz sie ociąga...
ja tez czekam :P Lana tatoo do mnie leci :D
Czekam na pieluszki z...... Malezji :hide:
a do mnie lana solara leci i doleciec nie moze
Ja czekam na getry, pieluszkę, mydełka, pieluszkę i papcie (to chyba dopiero dziś wysłane będą), cukieraska (chyba, że to nieaktualne :()
a już w sumie dostałam :D mąż robił za kuriera i JUZ JEST moja pierwsza chusta :) Nati Savanna od Suzi :))) I jeszcze mi sie geterki, pod kolor, dostały w prezencie ;)
ja czekam, aż listonosz przyniesie mi w końcu moje zaginione gekony.... ;)
...czekam oj czekam....Na nowe chusty!I doczekać się nie mogę! A , no i jeszcze na książki!
i ja czekam i kurcze doczekac sie nie moge, zwariowac idzie a w drodze chusty :D
ja tez czekam, na welniana zielona grecje -n pierwszy welniak, ciekawe czy sie polubimy ;)
też czekam na zieloną wełnianą greczynkę :) u nas to trzecia wełenka :) zobaczymy czy pobije wcześniejsze :)
no a ja się doczekałam listonosza i cuudnego mietka mi przyniósł od alci :) (ostatnio bardziej mietkuję niż chustuję )
a ja czekam na krótka evke, tralala :D
A ja na pawiory;-)
a ja od jutra bede czekac ;) na pieknego krotkiego iryska ;)
ja nie wytrzymam. od jakichś dwóch tygodni czekam na pawiory i motyle didkowe. a że poczta dziala jak działa, to sobie chyba jeszcze poczekam :roll:
Oj ja też czekam i czekam. Jak mnie wkurza ta poczta strasznie. Czekam na chustę, ale też na prezenty gwiazdkowe. Wiem, że jeszcze jest czas, ale mnie to czekanie zawsze denerwuje. Czy dojdzie, czy nie dojdzie Wrrrrr
no i ja pozamawialam prezenty gwiazdkowe, poczta cos sie nie spieszy ostatnimi czasy, a te czekanie oj denerwuje....
A ja od jutra zaczynam czekanie na mojego nowego leosia i polarek dla dwojga:)już sie nie moge doczekać
A ja jestem już mega wkurzona, bo czekam na skrzyneczki, które są już zamówione!!! Gość miał wysłać w piątek, a paczki ni widu!!! Gość nie odpowiada czy wysłał :(
przyszedł, wreszcie przyszedł ój leoś nabyty od mi.:mrgreen:
a ja czekam na bawełnianą natkę sunset :) dla odmiany, po wszystkich domieszkach, które mam :D
i na kolce od Brikoli :)