Dzieki, dzieki! Napisalam.
Wersja do druku
Rozdarci mają lepiej.W sensie krzykacze.
Nati postąpiło bardzo ładnie, nie będę się doszukiwać drugiego dna, i zaoferowali mi jaskółki szaro/czerwone w większym rozmiarze, jako rekompensata moich strat moralnych. myślę, że w czwartek/piątek będę mieć swoje jaskółki.
Fajnie ,ze tak się skończyło, szkoda ,że po takich moich nerwach.
Przy okazji wystałam w kolejce czerwony jedwab i Ola zrobi mi z nich Honey:) a może nawet miód z limonką, jeszcze nie jestem pewna:)
I fajnie!
Matysiu a co z Tobą?
Widziały?
http://i1113.photobucket.com/albums/...s/P1040809.jpg
Fotka stąd
Kurde, co ze mną:hmm: Podoba mi się:lool:
:omg::omg::omg:
Szczym to? :ninja:;)
edit: "The olive/yellow is linen."
Ze lnem ;)
Chyba.
no właśnie widziałam, ale chyba zdjęcie "nie trzyma" kolorów :D
hmmm a mi się zbyt zasikana wydaje w połączeniu z zielonym.
jul-owa o niebo piękniejsza :)
No dobra, już mi się nie podoba, na moim lapie wygląda inaczej, niż na służbowym monitorze:lool:, faktycznie jakaś zasikana:? Wcześniej widziałam je w odcieniu miodowo-starozłotym:love:
Ja się też z Nati dogadałam , będę mieć taką chustę jak Jul kolory koktailu letniego. Nati załatwiło to elegancko, zaproponowało mi wybór i jeszcze rabat na ta chustę , ponieważ nie reklamowałam passiflory bordowej. mam nadzieje ,że w pt będę mieć chustę.
gratki!
a ta zielono zółta w ogóle nie dla mnie :(
za to ta jul-owa:love:
matysiu! Bardzo się cieszę! To przepiękna chusta, niezwykle energetyczna i ... taka szlachetna! ;)
Piękna zieleń! Piękna czerwień!
Nie wiem, jak oni to robią...:omg: Przepięknie wyszły wszystkie jaskółki! :applause:
Mogłabym mieć niemal wszystkie kolory! :duh: Gdybym musiała wybrać np. 2 chyba bym zgłupiała...:rolleye:
:lool:
Pondo i Matysiu - ciesze sie za taki obrot sprawy !!!
Nati - brawo za obsluge klienta w tej sytuacji :thumbs up::thumbs up:
Monique - sliczne te zielone, czerwone niemniej!
jaskolek mam wiecej, jutro obfoce wszystki naraz :)
:bliss:
to ja czekam
dostane oczopląsu...jak nic:love:
te z czarnym bardzo piękne wyszły. No to czekam na resztę zdjęć :)
Te czerwone są boskie:love:
Pondo, Matysiu - miła odmiana:) (wciąż nie rozumiem faktu niedostępności chust, za które zapłacono w przedsprzedaży:hmm: Źle obliczyli ilośc przędzy?
Aksamitko - a jak z Twoim zamówieniem?;)
mam
blekit/czarny z lnem
blekit/czerwien z lnem
czerwien/czarny z lnem
czerwien/zolty z lnem
oliwkowy/czarny z lnem
I jeszcze czekam na szare i jedwiaby.
nie no
nie zasne:bliss:
800???!!!!!!!!!!!!!!!!
Wyobrazacie sobie jaka ilosc przedzy do tego bylo potrzeba?
Looo kurde, najpopularniejsze zestawienie chyba, prawda?
... a gdyby tak teraz -gdy już wiadomo, co jak wyszło- zrobić drugą rundkę zamówień, to pewnie byłoby drugie tyle! :lool:
Jakby do tego dodać inne kolory, to pewnie będzie najpopularniejszy wzór Nati na świecie, a przy tym nośne są.
Nati powinno zamiast jechac na tych mini limitach, przerzucic sie na przedsprzedaze :mrgreen:
ot:
ciekawe ile irysów posżło:lol:
No nie jestem pewna, np Irysy szaro/różowe mają byc w lato czyli lipiec- sierpień, a jak znów będzie dużo zamówień to może znów sie okazać ,ze są duże opóżnienia , kto chce czekać na chustę pół roku?
A ile zostało? Mimo,ze ładne, zostało podobno odebrane 15 %, a one były bez przedpłaty.
Cena mało kusząca, więc może ciut mniej...
800?:omg: To się nazywa limit:thumbs up:
:lol:
ja irysy zamowilam... hmm pol roku... :duh:
800 tylko samych szaro-czerwonych! A reszta lnu? A jedwabie? :shock:
Jaskolkowy wzor to taki chustowy odpowiednik Harryego Pottera :lol:
Jak ja teraz zaluje, ze bylam taka rozsadna przy przed-sprzedazy i dumna z siebie, ze sie oparlam pokusie i tylko jedne zamowilam. :duh:
Moglam zamowic po jednej z kazdego koloru i bym sie teraz tarzala w nich z luboscia :lool:
Ja czekam. Chcę swoje kolory :) I długości :)
Ale o julową spytam :mrgreen:
Bo oni zawsze cos w miedzyczasie tkaja, by rzucic na sklep. Ale jakby mieli przedze gotowa, wolna tkalnie i tylko czekali na potwierdzenie ilosci chetnych, to pewnie poszlo by szybko. Dla przykladu Koniczyny od momentu dnia wygrania jak szybko sie utkaly? :applause:
tapeta jaskolek
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...96397357_n.jpg
Oliwkowa i zolto czerwona to moje faworytki :high:
piękna tapeta!!!!
te czerwono żółte bym chciała:love:
nawet krocizna by była idealna na plecak prosty:applause:
ostatnio jechalam w jaskółach z lnem 40pare min. w plecaku prostym i było bombowo:ninja: