Wariatka! ;) otwieraj i wrzucaj córkę na plecy :)
Wersja do druku
Wariatka! ;) otwieraj i wrzucaj córkę na plecy :)
I ja ostatnio len puscilam w swiat byle tylko pawie miec :) ach, cudnie nosza :)
oj tak, noszą cuuudnie! i cieńsze od lnu. Len dobry jak nie jest gorrąco, był taki puchaty i milusi, jak kocyk :)
do pawiszonów chyba trzeba dojrzeć......:ninja: ja widząc pawie i nino po raz pierwszy, pomyslałam, że wygladaja jak wiejskie narzuty na kanapę :oops: tia....gdzie kto widział narzutę za taka cenę :mrgreen:
a teraz? ptaszyska i nioski (jak nazywam nino) to dla mnie cos więcej niż wzór-to symbol. I obiecałam sobie, że jeśli los podaruje mi jeszcze jednego ludzika-ponosę go w pawiach :applause:
jujama, to ta osławiona fotka w sklepie didymosa? :roll:
O tak Pawie, na chwilę odwiedziły rodzinny dom ;)
No i otworzyłam pawiątka!!! Cudne, cieniutkie, śliczniutkie i całe moje!!! Córa zamotana cieszyła się jak dziecko :)) Jak ja tęskniłam za tym!!! Super są - uniwersalne będą i dla młodego i dla starszej :)
a ja Was tylko podczytuję i wiem że dla kolejnego maluszka chcę pawie - póki co akonto pawi nie mam czego sprzedać:P
dołączam :cool:
mam śliczne morskie pawe od marzy :kiss:
pierwszy dzień i jestem zachwycona, wszystkim: fakturą, jak noszą, kolorem :applause: mają szanse zostac na dłużej, a u mnie z tym ciężko ;)
Cieszę się ze przypadły do gustu:D
Niech dobrze się noszą:kiss:
Trochę mi ich brakuje,ale farbki idą aby na otarcie łez pomalować Lago:mrgreen:
aliona, Ty sie pochwal swoimi :)
moje dziś mały pierwsze wyjście (pomimo, że padał deszcz, po prostu musiałam w nich wyjść :lool: ) więc mogłabym wkleić tylko zdjecia marzy ;)
ale niebawem nadrobię.
moje jeszcze fruną, długo im schodzi bo to nieloty :mrgreen:
foty wrzucę jak wrócę z wakacjownia (o ile tam dotrę, bo młodsze dziecie ciut chorawe :frown)
zaprezentuje takiego pawia, od zadniej strony ;)
http://lh4.ggpht.com/_9J5D59eJDnM/Sl...90628(003).jpg
od zadniej strony też się dobrze prezentują ;-)
grunt że widac że to pawiszon :applause:
Czy gdziekolwiek można kupić jeszcze te cudne pawie?
Odkąd je zobaczyłam, zakochałam się bez pamięci... Zapłaciłabym chyba każdą sumę... Ale nigdzie ich znaleźć nie mogę (((