I więcej go nie będzie :ninja:
Wersja do druku
I więcej go nie będzie :ninja:
póki co nie planuję go powtarzać :) może kiedyś... :)
no i nie mogłam się oprzeć promocji :love: choć niekoniecznie potrzebujemy mniej więcej 40 i 41 pieluszkę :D :duh: ale w końcu pieluszkowanie nie trwa wiecznie i trzeba korzystać póki można ;)
no to ja się poddaję - promocja w dniu w którym nie mogę być na forum:( to chyba jakiś znak;)
jeszcze dwa wzorki zostały z tego co sprawdzałam ;)
slomka- to musimy się gdzieś razem na "odwyk" wybrać :D
chociaż w sumie zbyt przyjemne jest kupowanie nowych, ślicznych pieluszek by się z tego leczyć :D
joasia- kieszonki pul z welurkiem - wzór retro kiwi (4szt) i samochodziki (1szt)
Pomożecie wybrać zwycięskie wzory? https://www.facebook.com/media/set/?...5424287&type=1
bo ja mam już tak :rolleye: Za dużo mi się podoba :D
W albumie który jest na facebooku brakuje jeszcze 8 , które wieczorem dorzucę :)
Edit: doczytałam waszą rozmowę o promocji :thumbs up:
Na razie wyprzedaż welurku :)
joasia jeszcze są samochodziki i retro kiwi. A ceny sa baaardzo przyjazne :)
wiem pisałam nawet pw jednak skrzynka...- tylko te kiwi już mam no ale...
a jak ten otulacz z outletu - bo bym wzięła tylko chcę zobaczyć jak w środku wygląda - czy można wysyłkę połączyć z zakupami w sklepie?
a wybrać nie potrafię niestety;)
joasiu otulacz wolny, miałam ci pisać. Można połączyć, za wysyłke wyjdzie tyle samo. tylko w komentarzu do zamówienia mi napisz że bierzesz tez ten otulaczyk :)
wruu żeby to było takie proste :D
Mam kilka typów, na razie się w miarę(!) potwierdzają.
Zobaczymy jak będzie dalej :D No i oczywiście chcemy też coś zupełnie nowego naszego więc mam zgryz :) ale obym tylko takie problemy w życiu miała ;)
ale za dużo ich wrzuciłaś i trudno wybrać ten jeden najładniejszy:hide::twisted: ja miałam problem,żeby wybrać kilka najładniejszych tylko:hide::duh:
zdziwiła mnie ilość wzorów :omg: ale trzeba przyznać , że kilka rzuca się w oczy od razu :)
poczekamy zobaczymy ;) ale faktycznie łatwiej by było wybierać z puli 15- 20 wzorów niż tylu :D
A mówią, że od przybytku głowa nie boli:lool: