lisca burgund i moje stare paprotki marine...w kazdym razie cos przytulasnego i najchętniej merynos.
Wersja do druku
lisca burgund i moje stare paprotki marine...w kazdym razie cos przytulasnego i najchętniej merynos.
No i zamarzyło mi się indio, najlepiej w żywych kolorach, a jeszcze niedawno się zastanawiałam co w nich takiego jest ;-)
I Ellevill Paisley Java :beat:
I Assuri Mavi szare :beat:
Nie podobały mi się indio dopóki nie zobaczyłam FHI :love:
A do tematu to marzy mi się leopard nati i jakiś pasiak girasolowy.. Ale po cóż mnie on :P
A mi od dawna marzyły się konopie i... od wczoraj jestem właścicelką Margo Verona :high: (o którym tu wspominałam :) ) i zaraz przylecą oliwkowe jaskółki Nati. :thumbs up:
A mnie się marzy Girasol o splocie diamentowym: Aglaia z wątkiem creme... Przepiękny jest!
A ja sobie wymysliłam Rosetta Malna....
niezmiennie pawie 2007 ,koła zębate nati ,a ostatnio indio kobalt-rouge i greenland. ech...
niezmiennie roses noel.
Ja marzę o intensywnie zielonym jedwabnym indio:)
A ja o serduszkach Kokadi :oops:
Czerwone pawie wełniane :)
A ja teraz marze o trzech chustach i wszystkie to indio. W ogole zakochana jestem w didkach. Tak wiec marze i poszukuje do kupienia uzywanych:
- indio glut z lnem
- indio lavanda sky
- indio april
flamingi turkusowo-niebieskie, lub czarno-biale, spiderweb lub tela niebieskie, pao zielono-czarne i fioletowo-czarne z jedwabiem, i jeszcze dla odmiany najnowsze smoki oszowe:)
Ja ostatnio intensywnie mysle o Maruyamie ;)
a ja kocham amitolkę azarfan yellow :heart: piękności :mrgreen:
Tula z żyraf Nati :love:
mi tez się bardzo podobają żyrafy, a moje dzisiejsze marzenia są takie:
Indio April
Indio Glut
Indio Fairy
ZARA TRI Spice
Zara Original lub Diva Milano Merletti Diamante
Oscha Alto Blakthorn
Oscha Alto Zen
Diva Milano Merletti Eminenza
Diva Milano Merletti: Diamante Rosa
uff... a dziś kupiłam Oschę Alto Blackthorn i już nie mogę się jej doczekać.
Poza Rosetta Malna, jeszcze rózowe-białe pawie LL.