To czekam czekam bo kiedyś jakąś falbaniastą mialam i była cud miód, teraz też chcę bo pupa rośnie:)
To czekam czekam bo kiedyś jakąś falbaniastą mialam i była cud miód, teraz też chcę bo pupa rośnie:)
falbaniaste piękne -gdybym tylko miała pewność że będzie dziewczynka (na razie to tylko moje przypuszczenia, wszyscy dookoła wróżą chłopca :/ ).... jak dziecię się pokaże to po 15 maja zamówię falbaniastą zieloną :D
o jeżu! jak fran byl maly i go wielopielo to marzylam o takiej falbaniatej od tysiuli;-)
tera mam dziewcze;-) wzielabym jakas w kropy... albo jabluszka;-)
A chłopięce będą jakieś? Mam jedną z bazarku kieszeniastą z bambusem i uwielbiam ją.
a ja chętna na pieluszkę z kieszonkami na pupie dla mojego mężczyzny, sa boskie :D
Tysiula witamy spowrotem. :applause: Piękne wzory i fantastyczne pomysły, powodzenia. :thumbs up:
Tysiula :high: witaj :kiss: mam nadzieje, że na dłużej zostaniesz :)
Pielusie cudne :heart:
Dziękuję dziewczyny :) Może kieszeniaste też jakieś zdziałam :). Na razie trafił nam się nagły wyjazd wypoczynkowy, więc skorzystaliśmy :lol:
i za jakiś tydzień będę z powrotem przy maszynie i aparacie, więc pokażę coś więcej z dostępnych pieluszek :)
Ja to bym bardzo chętnie przygarnęła kieszonkę one size dla dziewczynki z falbanką na pupie. Co za cudeńka:love:. Akurat malutka będzie pewnie chodzić latem, a planuję ubierać ją w koszulkę i pieluszkę i do tego Twoje pieluszki idealne:)
Zapraszam do I posta. Jest już w czym wybierać :)
Poproszę spódniczkę falbaniaste groszki:)
A jakbym jeszcze łączkę chciała to cos taniej będzie, bo nie do końca czytam ze zrozumieniem (patrz adnotacja kolejne taniej)
samą pieluszkę szarlotkę poproszę :D
Falbaniaste groszki :love::heart::beat:ja chcę córkę :duh::hide::twisted::cryy:
o raju, raju :love:
ja na pewno bym chciała spódniczki nr 8 - amores i nr 6 - falbaniaste groszki i jeszcze jakieś dwie, zaraz popatrzę i zedytuję, bo się nie mogę zdecydować, taki wybór
a pieluszkę nr 5 - szarlotkę i nr 3 - królewską
edit : poproszę jeszcze spódniczkę nr 1 - pastelową i chciałam się spytać czy mogłabym zamówić spódniczkę w fasonie falbaniastych groszków, ale z innego materiału i wtedy z jakiego? i jak długi byłby czas oczekiwania?
Witam serdecznie :) rany- co za cudowności :) ja mam tylko takie pytanie...czy te spódniczki są jakoś wpinane do pieluszek? czy można na każdą inną pieluszkę założyć?
i kiedy się można wysyłki spodziewać?
no i ja poproszę spódniczkę falbaniastą nr 6 i jeszcze jakąś poszukam :)( myślę nad zestawem)
ciężko się zdecydować....ech....
EDIT: no to się zdecydowałam....spódniczki nr 1.pastelową i nr 6. falbaniastą poprosze i nr konta na pw też, jeśli są od razu dostępne :)
To super, biorę zatem dwie spódniczki:) tak jak pisałam falbaniaste groszki i łączkę, za pieluszki bardzo dziękuję, są cudowne, zwłaszcza królewska mnie chwyta za serce, ale stosisko mam sporo za duże:) podaj mi proszę nr konta, jutro przelew puszczę:)
dita, te 3 spódniczki masz zarezerwowane i myślę z jakiego materiału można byłoby uszyć spódniczkę w fasonie falbaniastych groszków.
tak, spódniczka jest wpinana napkami do pieluszki, inaczej by się zsuwała. Jeśli byś chciała do innej pieluszki mogę nabić w niej napki (jeśli oczywiście się da, jeśli wymiary będą pasować)
Pastelową dam radę uszyć.
koleszna, ale wiesz, ze trzeba wpiąć taką spódniczkę do pieluszki :ninja: - nie gwarantuję, że się będzie trzymała jak założysz ot tak luzem.
A ta falbaniasta będzie też dla mnie?
to jak się wpina do pieluszki to ja może zamówię jedną kieszonkę- tą w jabłuszka.Jaka będzie cena zestawu pieluszka plus 2 spódniczki?