Ja mam ocean
http://www.attachedtobaby.com/Commun...0/319x425.aspx
Szkoda tylko, że nie jest skośnokrzyzowa i że taka krótka :) No nic, zobaczymy, albo coś z niej uszyję, albo sprzedam w lepsze ręce :)
Wersja do druku
Ja mam ocean
http://www.attachedtobaby.com/Commun...0/319x425.aspx
Szkoda tylko, że nie jest skośnokrzyzowa i że taka krótka :) No nic, zobaczymy, albo coś z niej uszyję, albo sprzedam w lepsze ręce :)
Paprotka,
to się dowiedziałam, że Lotties ma też chusty :). W 2008 ichnią pieluchę kupiłam i chyba (chyba że disany) wkładki jedwabne do leczenie ewentualnych odparzeń.
Mi się jakiś czas temu udało kółkową chyba handmade i elastyka już nie pamiętam jakiej firmy zgarnąć z lumpa. Może kiedyś trafię tkaną ;).
Nie wiem, czy słusznie zadebiutuję w tym wątku, ale chyba jednak tak :).
Wczoraj zaszłam do nowego lumpka na osiedlu. Wchodzę do działu dla dzieci, a tam wiszą... wisiadełka i 1 nosidełko. Ergobaby :). Czarno-beżowe, ze starym logo. Pomacałam nosidełko i biegusiem do domu po kasę i informację, czy warto (w końcu chustonówka jestem, więc się nie znam), poczytałam jak odróżnić od podróby - i migusiem z powrotem. Było :). Wygląda na to, że oryginalne. Za 60 zł.
Dobra cena?
A ja dziś upolowałam elastyka hug a bub. Naprawdę ładny. Czeka na pranie teraz :)
dajcie foty, ja nic nie upolowałam jeszcze, ale jak widzę wasze trofea to euforia i radość mi się udziela że hej :)
Mnie sie kiedyś śniło że weszłam do lumpka a tam cały regał chust i nie starczyło mi rąk.... :cryy: :twisted:
Dziewczyny gratuluję i czekam na następne zdobycze!!! :mrgreen:
Wczoraj byłam w lumpku i nic. :( Wieczorem naczytałam się o Waszych zdobyczach. W nocy cycek co 2h, a w między czasie sen o pięknych znaleziskach w lumpku. Córcia zrobiła pobudkę o g. 6, a dopiero co o 5 jadła, a ja nieprzytomna!
kocham ergo! cena boska
właśnie jadę w rodzinne strony na Święta i zabieram chustę i wielo aby babci i mamie pokazać za czym mogą się rozglądać :ninja:
ja ma w planie 4 kwietnie zwiedzić lumkpi w Lublinie (dziewczyny tu z forum miejsca podpowiedziały - dziękuję!), a 14 kwiecień bardziej rodzinne Szamotuły tam kilka też jest :)
no i może w piątek coś w Konienie ponownie :)
Oj, tez bym chetnie znalaza jakas dziewczeca chuste do motania na lato ale jakos srednio to widze zebym miala czas atac i szukac chust po calym miescie jak juz pojade do Polski.
O ja Cię! Ale znalezisko! Gratuluję!
Ile zapłaciłaś? :)