Brakuje mi jeszcze wpłat od
Murmle
szast prast
mamaDi
Olban
Pamietajcie też o adresach!!!!
Wersja do druku
Brakuje mi jeszcze wpłat od
Murmle
szast prast
mamaDi
Olban
Pamietajcie też o adresach!!!!
a będziesz jutro to bym ci gotówkę dała?
jeśli nie to zmuszę męża żeby zrobił przelew jak najszybciej tylko prześlij mi jeszcze raz adres bo możliwe, że nie mam.
To może przekaż Julii a ja się z nią rozliczę:)
jeszcze brakuje kilku adresów do wysyłki - MamaDi, lilka_l i carissima - podeślijcie je proszę - albo od razu mi, albo aginii.
Wpłaciłam właśnie, przepraszam, że dopiero dziś i dziękuję.
Pzdr
Pieluszki dotarły! Są śliczne, cudny materiał i wyglądają na chłonne. Wzór ciasteczkowy imo znacznie fajniejszy niz na zdjęciu ;)
Dziewczyny - bardzo, bardzo dziękuję za organizację całego przedsięwzięcia, szczególnie że do najłatwiejszych nie należało:)
cieszę się, ze doszły - dzięki za info :)
A ciasteczka oprócz urody jeszcze mają dosyć grubą/solidną dzianinę, więc powinny dobrze chłonąć i chyba dobrze się starzeć (niestety dzianinka w moich tukanach okazała się delikatniejsza)
Malina na bazarku pieluszkowym wystawiała ostatnio MS właśnie w ciasteczka i wizualnie prezentowały się bez zarzutu mimo użytkowania. Tak jka Jul stwierdziłaś odbierając na spotkaniu wszystkie pieluchy to różniły się nie tylko wzoremale także typem dzianiny z której są uszyte.
oj dziewczyny nie drażnijcie.... my wciąż czekamy ;)
sukcesywnie wypuszczam, ale wciąż czekam na ostatnie 2 adresy... Wolałabym resztę wysłać za jednym zamachem, zwłaszcza, że dzieci właśnie zaczęły mi chorować.
jul czy mogłabyś wysłać pieluski dziś ewentualnie jutro? zbliza sie weekend i fajnie gdyby przyszły przed nim.
Z mojego punktu widzenia fajnie by było gdyby wszyscy już zapłacili. Właśnie spadł śnieg a kombinezon puchowy dla mojego dziecka zamówiony u Lindy czeka nadal na nas nieopłacony....
Dzisiaj przyszly!!! bardzo dziekuję! i podziwiam, bo wymagala ta kacja niezlej organizacji i cierpliwosci!!! jeszcze raz wielkie dzieki!
Nasze małpy też już z nami. Jeszcze raz wielkie dzięki:kiss:
Majka przymierzyła jedną pieluszkę -na 16 kilogramowca też pasuje:mrgreen:
Ciekawe czy będzie pasować na moją 3 kg kruszynkę? Chyba troszkę poczekamy
Generalnie pieluszki podobają mi się wizualnie i technicznie - a reszta wyjdzie "w pranie"
Jul, a Ty całą resztę pieluszek trzymasz, czy część jest w drodze już?
Związałam, zakneblowałam i przetrzymuję w lochu :ninja:
Zostały jeszcze u mnie ostatnie dwie przygotowane koperty (ostatnie adresy dostałam dopiero dzisiaj) i wypisane awiza, chciałabym je wysłać razem, żeby już więcej na pocztę nie latać - jedna wysyłka poszła w poniedziałek (dziewczyn, których adresy i wpłaty dotarły przez weekend), druga we wtorek (to w tej wysyłce były pieluszki espejo i lilki).
Ja jeszcze nie dostałam wpłaty od MamyDi, ale wiem że przelew juz poszedł:)
Aginia jak Ftranek uśnie to napiszę wyliczenie ile dla mnie $ i wyśle pw