ech jak przyjemnie.....po półrocznej przewie (moje dzieci już niechustowe) nosiłam dzis siostrzeńca :) fale dunalu- mięciuchne bo wynosiły już trochę :)
Wersja do druku
ech jak przyjemnie.....po półrocznej przewie (moje dzieci już niechustowe) nosiłam dzis siostrzeńca :) fale dunalu- mięciuchne bo wynosiły już trochę :)
a ja nosze czasami lalę treningową dzisiaj w nowym LL
gwatemalski no name
My dziś klachari z wełną i perła style kółkowa, mała dzisiaj miął kiepski humor beczała o wszystko, więc dużo się nosiliśmy :)
w lnianych motylach
W czarnej rapalu:)
len indio natur
ultramarynka indio
oraz oscha-M. nosil
ja chcialam wyprasować najpierw, ale sie uparł ze tyko ta:ninja: chyba ma 2ga chustę
indiacz ultramarynka:D
Na chwilę dmuchawce kółkowe beżowe z ramią.Lubię kółka :) I ładne są...Ale czy ja wiem-dzieci już ochrzczone :lol:
Do farby dmuchawki trzeba wrzucić,a ja farby nie lubię :bduh: :lool:
a my znowu zielone millefiori :D
My dzis w Jedwabiku Japanie i w Chicago Hoppka:)
A ja w mojej pierwszej chuście i jak do tej pory jedynej...czerwony diament Nati :mrgreen:
Dziś testowa BOBA Soho, Izer z lnem i Amazonia :-)
zara black prosto z koperty na próbę:mrgreen:
Jedwabne dmuchawce Nati i NSI:)
Ja mam te z lnem:) Bardzo cienka, ale ma mnostwo babolkow lnianych - co odbiera jej troche urody, ale nosi jak marzenie!!! Na lato bedzie jak znalazl!:D
A dzis mialam nastroj na troche koloru;) wiec w ruch poszla cycatka rapalu:) i musze jej zwrocic honor;) bo fajnie malego poniosla, choc nie bardzo dlugo:D
Dzis rapalu - czarna paisley:) Lubie ja - coraz bardziej!!!
czrana zara i perła polka
Motyle szaro-grafitowe z lnem Nati.