Marlei zdrowka zycze dla maluszka!
A ja dzis nie nosilam (a mialam straszna ochote wsadzic mala w mt na spacerze), ale tata jak zwykle usypia w doux, dzieciak zasypia w 10 minut.
Wersja do druku
Marlei zdrowka zycze dla maluszka!
A ja dzis nie nosilam (a mialam straszna ochote wsadzic mala w mt na spacerze), ale tata jak zwykle usypia w doux, dzieciak zasypia w 10 minut.
A ja dzisiaj po raz pierwszy nosiłam w didku Katja:-), fajna szmata 3,6 kangurka se zawiązałam faktycznie nieźle nosi:-), potem był tulik
My znowu w millefiori :)
A u nas z powodu Rota: Klon LL z welna, Azur lniany, Honsiu z kaszmirem, Indio konopki, Moss z wełna .
U nas właśnie poszedł paw na saharyjskie gekony :roll: Świeżo wyprane, pachnące. Oczywiście.
a my w sp kochanym :)
Wełniane,różowe paski Nati-są niezawodne.
A ja nie mogę się doczekać przesyłek z chustami, żeby móc napisać w czym noszę:) Bo na razie tylko w dwu elastykach na zmianę:(
Dziś spacer w petrolowych kurczakach, usypianie do drzemki w jedwabnych elfach i wypad na pocztę w rybkach karaibkach ;-)
U nas dzis krolowal jedwabny Japan:) maly ciagle chory:( wiec sie mocno przytulalismy;)
Wczoraj u nas pawiszcze - jeszcze nie zlamane do konca, chyba;)
A dzis rapalu fioletowa w kwiatki:)
Wełniane paprotki marine i grafitowo-szare motyle lniane.
beżowo fioletowe motylki lniane :D
Lilie violet i śliczne i nośne i nareszcie moje.
Dziś Nouveau Ember, a wczoraj była testowa Azimi i merynoskowa szara Mea :rolleyes:
moss z lnem i zielone ryby :)
od dwóch dni perła polka :D