-
Re: Tylko dla INDIOfilek!!!
A na TBW napisano, ze to wcale nie taki roz tylko cieply czerwono-brazowy :? :? :?
Prosze tutaj link:
http://www.thebabywearer.com/forum/show ... 205&page=3
To by mi baaardzo pasowalo.
P.S. A jak sie juz wkoncu zdecyduje to pewnie beda i tak wysprzedane :|
-
Mi się w nowym oknie rybki wyświetlają.
Skąd wzięłaś te plastry miodu ? :szok:
-
no własnie na początku zamiast rybek było jakies biało-błękitne indio, a potem juz okienko takie jak sie obrazek nie wyświetla i kliknęłam prawym i wybrałam pokaz obrazek i pokazało się kilka jakichś opcji-linków i to było pod jednym z nich ...
kosmos nie?
http://didymos.de/bilder/muster-gr/480.jpg
-
Nie kosmos, tylko didek. ;)
-
no tak tylko czemu ja widzę takie cuś a agatkie zdjecie rybek? :)
wyzej dokleiłam adres tego "zdjecia"
-
Wygląda na jakiś katalog zdjęć.
Tam jest też taki błękit, to może on był jako drugi limitowany z wełną, którego już nie ma? Czy to jest normalne indio?
http://didymos.de/bilder/muster-gr/488.jpg
-
no własnie to mi się wyświetlało na początku zamiast rybek...
takie to i ja bym chciała... :P
-
Ja tez...ale jak nie ma co sie chce, to sie bierze to co jest :D
-
hehe anse ale tak jak magda prawiła - z fiolecikiem pomoczony ten róż piękniejszy jeszcze bedzie :D
-
Hmmm...cos lekki brazik za mna chodzi...
-
tzn., że ten różowy co jest na zdjęciach to zapowiedź czegoś nowego o czym teoretycznie nikt nic nie wie a my już tu go oglądamy?
tzn o ten mi chodzi:
http://didymos.de/bilder/muster-gr/280.jpg
-
-
-
Jeden dzień mnie nie było na forum, a tu proszę, SIE DZIEJE :D
Całe szczęście, że nie lubię niebieskiego, bo bym zjadła monitor ze złości. Kolejny raz się przekonałam, że w forumowaniu nie można sobie zrobić ani dnia urlopu :wink:
Załapałam się jeszcze na róż, choć mnie się zdaję, że to nie będzie róż, ale raczej jasny pomarańcz. Tak sobie w każdym razie będę wmawiać.
A propos płatności to łatwo i bezproblemowo płaci się kartą kredytową (debetowa też pewnie może być).
No to czekamy 8))
-
I jeszcze dla szczęśliwie oczekujących na "różowe" indio:
Cytat:
Cynober (chińska czerwień, vermilion) - odcień koloru czerwonego wpadający nieznacznie w kolor pomarańczowy
OBY!!! :D
-
Dziewczyny, czy ktoras juz dostala rachunek od Didymosa? Ile sie przewaznie czeka?
Yena - taki kolorek jaki rozszyfrowalas z nazwy zapowiada sie bardzo zachecajaco!
-
Cytat:
Zamieszczone przez anse
Dziewczyny, czy ktoras juz dostala rachunek od Didymosa? Ile sie przewaznie czeka?
Yena - taki kolorek jaki rozszyfrowalas z nazwy zapowiada sie bardzo zachecajaco!
ja czekam....
-
Cytat:
Zamieszczone przez yena
Jeden dzień mnie nie było na forum, a tu proszę, SIE DZIEJE :D
Całe szczęście, że nie lubię niebieskiego, bo bym zjadła monitor ze złości. Kolejny raz się przekonałam, że w forumowaniu nie można sobie zrobić ani dnia urlopu :wink:
Załapałam się jeszcze na róż, choć mnie się zdaję, że to nie będzie róż, ale raczej jasny pomarańcz. Tak sobie w każdym razie będę wmawiać.
A propos płatności to łatwo i bezproblemowo płaci się kartą kredytową (debetowa też pewnie może być).
No to czekamy 8))
a wlasnie o Tobie pomyslalam jak przeczytalam opis na stronie Didymosa - w wolnym tlumaczeniu: "welna grzeje nawet jak jest wilgotna, szczegolnie polecana na chlod i wilgoc" :wink:
-
He, he :lol: Dziś byłaby jak znalazł :)
Ja rachunek dostałam na maila, parę sekund po transakcji - płaciłam kartą.
-
przyszła sonne terra z wełną.
ależ to ładna chusta jest...
no bardzo ładna.
foty będą, jak melczur wróci do żywych po zapaleniu krtani :oops:
-
dalej nic...myslalam ze dzis wysla ten rachunek,Linda masz cosik?ktokolwiek???
-
Ja wczoraj dostalam potwierdzenie mojego zamowienia tej rozowej welenki. Dzisiaj do mojego zamowienia dodalam druga welenke dla Stokrotki. Dostalam oba potwierdzenia, tylko teraz Tina kalkuluje ile bedzie kosztowac wysylka 2 indio do PL...
-
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
no bardzo ładna.
czekam niecierpiwie, na Amelce na pewno bedzie pieknie wygladala :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez elbazetka
Nie, dalej nie ma rachunku, ale potwierdzenie zamowienia dostalam. Poslalam im maila z zapytaniem - odpowiedz pewnie dopiero w poniedz., no chyba ze pracuja w soboty to moze jutro.
A tak przy okazji - juz wszystkie indio wysprzedali :shock:
a z rybek tylko rozmiar 7 zostal :shock:
-
Cytat:
Zamieszczone przez pasja
no bardzo ładna.
Bardzo jestem ciekawa zdjęć tej chusty.
Amelio, proszę dać się obfocić przed wtorkiem!
-
Ja sobie zamówiłam przez Petisu. Jak ma być, to będzie :D
-
Cytat:
Zamieszczone przez anse
Cytat:
Nie, dalej nie ma rachunku, ale potwierdzenie zamowienia dostalam. Poslalam im maila z zapytaniem - odpowiedz pewnie dopiero w poniedz., no chyba ze pracuja w soboty to moze jutro.
Jeśli płaciłaś paypalem, to potwierdzenie powinno przyjść na konto mailowe, pod które jest podpięty paypal. I to wystarczy jako dowód zapłaty. Nie przysłaliby Ci potwierdzenia zamówienia, jeśli coś byłoby nie tak z płatnością, więc nie ma się co martwić. Tak myślę :)
-
Cytat:
Zamieszczone przez yena
Cytat:
Zamieszczone przez anse
Cytat:
Jeśli płaciłaś paypalem, to potwierdzenie powinno przyjść na konto mailowe, pod które jest podpięty paypal. I to wystarczy jako dowód zapłaty. Nie przysłaliby Ci potwierdzenia zamówienia, jeśli coś byłoby nie tak z płatnością, więc nie ma się co martwić. Tak myślę :)
Niestety PayPalem pozniej nie dalo sie placic,wyslali maila zeby czekac na rachunek,w kotrym oszacuja koszty wysylki za granice i wtedy dopiero wyslac im kase(o ile dobrze to pojelam),tak wiec nadal czekanie...
-
Cytat:
Niestety PayPalem pozniej nie dalo sie placic,wyslali maila zeby czekac na rachunek,w kotrym oszacuja koszty wysylki za granice i wtedy dopiero wyslac im kase(o ile dobrze to pojelam),tak wiec nadal czekanie...
U mnie bylo dokladnie tak samo.
Elbazetka a jak placisz przez paypal to zaznaczasz gdzies, ze to chodzi o sume w Euro???
-
Tak,wybierasz walute,w ktorej chcesz placic a PayPal przelicza sobie wg sredniego kursu walut
-
indiofilki drogie, nie mam sił ani czasu przewertować ponad 50 stron więc apel do Waszej pamięci:
jeśli gdzieś w postach wklejałyście zdjęcia indio lub inne ze strony producenta, didymosa lub inne zdjęcia nie należące do Was - gorąca prośba o edycję postów i zamianę zdjęć na linki do nich w oryginalnej lokalizacji.
polecam prawy klik myszy i "kopiuj adres obrazka" wtedy pod linkiem jest sam obrazek a nie cala strona.
Na niemieckim forum były z tytułu wklejania zdjęć z www didka problemy.
wiem, że wątek straci na atrakcyjności ale nie ma wyjścia.
z góry dziękuję.
-
Takie same reguly ma TBW... mozna wklejac tylko fotki nalezace do nas, fotek cuzych nie wolno...
-
moje dlugo wyczekiwane indio wreszcie doszlo!!!
kontaktowalam sie dzisiaj juz nawet z Didymos i DPD, zeby sie dowiedziec gdzie utknelo...
jest obledne - jak zwykle zdjecie na stronie DD nie oddaje prawdziwej barwy - nitka nie jest wcale jasnoniebieska tylko calkiem ciemna, razem z natur daje wrazenie przepieknej, szlachetnej szarosci :D
http://images24.fotosik.pl/299/109f9043903a91c5med.jpg
http://images40.fotosik.pl/34/f0c762e4310c01aemed.jpg
jak nosi nie wiem jeszcze, bo mi dziec piec minut przed przyjsciem paczki zasnal i jeszcze spi
-
Sliczne, gratuluje! tylko co to jest za indio?
-
to nowe z welna - niebieskie :D
-
Jest prześliczne! Wspaniałe! Gratuluję refleksu!
-
Fajne bardzo, gratulacje!
-
Śliczne, zdecydowanie lepiej wygląda niż na stronach didymosa
-
-
O rzeczywiscie kolor wogole niepodobny do tego, ktory prezentowali na stronie - bardziej mi sie podoba taki ciemniejszy.