nie wiem, zdecydowanie nie moje kolory
Wersja do druku
nie wiem, zdecydowanie nie moje kolory
Mi sie podobaja! Bardzo!
Ładne :)
takie coś w pół drogi między Oschą a passiflorą trochę :hmm::confused:
Ja cie... ja lubię takie niebieskości!:love:
Zobaczyłabym sobie większe kawałki chętnie...
Nie wiem, co widać na Waszych komputerach, ale ten niebieski jest taki raczej icy blue, niebieski podobny do niebieskiego w Jaskółkach, nie turkus. Chyba na niektórych zdjęciach wyszedł trochę zbyt jaskrawo.
Nie no ja mam ładnie, nie takie do końca jaskółki ale też nie turkus :)
Mnie się podoba:love:
proszę nie handlować tutaj!
ale merynosy merynosy merynosy....:thumbs up::heart:
Śliczności, śliczności :D :heart:
mi się podobają bardzo! pewnei je przeoczyłam w sklepie, co?
Były wczoraj. Nawet miałam w koszyku. Potem pomyślałam ile wydam na lekarza i badania w tym miesiącu. I usunęłam. :cryy:
Parę sztuk niebieskiego Vintage jeszcze powinno dojechać. Poza tym zawsze ktoś zamawia, a potem nie odbiera, więc jeszcze się powinny pojawić.
ja też miałam w koszyku a potem walnęłam się mocno między oczy otwartą dłonią, o tak :duh:
mogłyby dojść jak już będę miała kasę :mrgreen:
a po ile był ten vintage? i z czego on jest? saam bawełna? Kurcze, no jakaąś króciznę moze bym przygarnęła... Takie 3,5 m na przykład ...albo 4,2 ...
A ten vintage grey który nadchodzi jest taki bardziej "grey" czy wpada lekko w niebieski? Bo oglądałam zdjęcia (na innym niż zwykle monitorze) i tak to u mnie wygląda.
A to fajnie :) dzięki.
Przyszedł dziś mój prezent gwiazdkowy ;)
Grey jest rzeczywiście bardziej grey, nie ma nic z niebieskiego. Srebrno - szary. Matyldo, jakie to mięciutkie cudo jest... samo się do tego wiąże..(normalnie okazało się że kangura umiem:hide:).