Na nubigo czekam... i jeszcze poczekam... czekanie zaostrza apetyt...
Wersja do druku
Na nubigo czekam... i jeszcze poczekam... czekanie zaostrza apetyt...
ja na papaye. ale ona z niemiec idzie, wiec pewnie troche poczekam :(
przyszly moje srebrne milleflori :applause::applause::applause::applause:
sa piekne. bardzo eleganckie. dzis bede motac wiec opisze wrazenia. generalnie ladniejsza niz na zdjeciu srebrno-szara.
wieczorem postaram sie wrzucic fotki :)
ojojojojojojojojojojojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj...tez czekam na wrazenia!!!!!a czy te chuste jeszcze gdzies mozna kupic?????
a ja na nautilusa czekam....
a ja czekam na jedwabne ptaszki ...
i coś się doczekać nie mogę ...
Dziś Gosia "poszczuła" mnie zdjęciami materiałów. Kupiłam je na bazarku, więc tak jakby w ciemno... Cudne są (Olu "Girasolowa" dzięki). Już nie mogę się doczekać... :whistle:
Ja czekam na manducę olive grove, zazdroszczę czekania na chusty, chciałam poczekać na zarę oberżynową, ale w międzyczasie "wyszła". :(
Na stylową perełkę czekam, jest duza szansa, ze dziś będzie :lool:
I ja się doczekałam. Śliczna Zara Candy właśnie zawitała :bliss::bliss::bliss:
ja czekam na Angel Packa i z tego co dziś wyczytałam jutro ma być:lol:
jest zink! jeszcze tylko nino zielone wełna ale to nie dzis chyba... :(
Czekam na stylowa perełkę. Aż sie boję bo zawsze miałam bardzo kolorowe chusty
EDIT No i się doczekałam :) Ależ ta stylowa sliczna! Naprawdę dużo ladniejsza niz na fotkach.
czekam...
i to podwojnie, rybki i nautilus...
A ja na nic nie czekam, i to mnie boli :D
a ja sobie czekam na leosia zielonego :)
Na oberżynową Zarę. Wreszcie skubaną dorwałam, w Szwecji. Oczywiście kompletnie mnie na nią teraz nie stać ;)
gdzie, jeśli można zapytać??? :ninja:
Zarę? Tu: http://www.kokobello.se/textalk.html ale chyba już nie ma, bo pojawiała się na pierwszej stronie. Okazało się, że sklepik prowadzi matka dzieciom, a 40km od Sztokholmu dwa razy w tygodniu otwiera stacjonarny :D
Siedziałam z telefonem, przewijałam spis numerów i zastanawiałam się, kto zna szwedzki :D