-
A ja wczoraj byłam w Tczewie i moje indiowe MT od Myrry ratowało mi przysłowiowy "tyłek" i w przelocie z jednego urzędu do drugiego jakieś dwie dziewczyny z dziećmi i wózkami mnie zobaczyły i dość głośno skomentowały że widziała jedna (myśle że w tv pewnie tvn ;-) ) że w nosidełkach nie powinno sie nosić a że chusty tak ;-) więcej nie słyszałam bom przemknęła ale widać co tv może zdziałać ;-)
Nie wiem tylko czy ten komentarz był dla tego że myslały że to chusta i że ok czy że niose w nosidle i ze to nie dobrze ;-). Ale nie ważne , ważne że zostały uświadomione i myślą o chustach ;-)
Aha i na poczcie też w Tczewie z resztą ;-) jak wysyłałam chusty to Pani zagadała mnie czy to wygodne bo jej corka jest w ciąży i tak o tym myśli więc ja jej odrazu o naszym forum i zachwalanko itd i że jak mieszka w Tczewie to chetnie jej pomożemy ;-) No i jestem ciekawa czy byłam przekonywująca i czy nowy chuścioszek się urodzi ;-)
-
Wcięło mój post:mad\
Hanti-śliczna i gromadka cudna!!Karmienie-cudne, sama kramię i uwielbiam ten "stan" i widok:lol:. Oby częściej taki temat był poruszany i dłużej:):):)trwał problam. A pan Z. się sprzwdził mimi swoich 3 groszy :)