Wpisałam. Daj znać na priv, z czego byś ją chciała, jaki kolor.... Będziemy szukać.
Jesli ta zalinkowana chusta to moja, to stwierdzam z cala pewnoscia, ze kolor zdecydowanie bardziej niebieski. Z popielam nie ma nic wspolnego. Taki delikatny stonowany jasny niebieski.
A wloczka swietna!
A to się cieszę :)
Dziś komplet córeczkowy do akceptacji:
Ależ sliczny! :beat:
Asiu jesteś niesamowita!
Bardzo Ci dziękuję!
już jestem ;) oczywiście, że akceptuję;)
ostatnio zalatana jestem i nie ogarniam się, żeby odpisać ;p
Asiu wspominałaś że nabędziesz kolorowe włóczki, do kompletów dziewczynkowych, bo chcę dobrać tą czapkę do chusty dla córki
Masz już coś bo jak nie ma kolorowych to może dobiorę jakiś jeden kolor który będzie pasował do chusty mojej córki
Rozglądałam się za włóczkami dla Ciebie i - szczerze mówiąc - średnio mi te poszukiwania wyszły. Kolorowej włóczki do córkowej chusty na bank nie dobiorę. Po prostu nie ma takiej wersji kolorystycznej. Tak więc proponowałabym beż albo ecru, przy czym nie mam ani kawałeczka tej włóczki bambusowej, więc trzeba by wybrać ze zdjęcia.
A co do czapy dla Ciebie, to musiałabyś po prostu wybrać kolor - to by się np. nadawało, jest miłe i ciepłe:
http://www.fastryga.pl/category/wloc...ki-shetland-30
:kiss:
Szaro, deszczowo i ciemno u mnie, tak więc siedzę z kubkiem herbaty z cytryną i dziergam, żeby nadrobić zaległości...
Komplet skończony dziś w nocy do akceptacji - kolor to przydymiony niebieski, włóczka miękka i delikatna - wzór w krople:
piękny wzorek chusty, zresztą czapeczka też bardzo ładna bo ja wogóle czapek nie umiem robić :hide:
Bardzo elegancki kolor, a tego wzoru chyba dawno nie było :)
wiśniowy komplet do mnie dotarł. Jest piękny - zima mi już niestraszna :D
Dziękuje bardzo :thumbs up: