Dziewczyny co tam u Was? Wątek zamarł ;)
Wersja do druku
Dziewczyny co tam u Was? Wątek zamarł ;)
o jaa!!!! ożywiłaś wątek! ;)
teraz trzeba zmienić nazwę - od Żyrardowa po Olsztyn :bliss:
Ano właśnie :-) "Jaka u Was pogoda?" jakby to moje starsze dziecię od razu zapytało ;)
Iza widzę, że dzielnie szkolisz a obiecane coś na nóżki maluszki dla mnie masz?
kochana, jakbym miała, to Ty pierwsza byś się o tym dowiedzała!
uprzejmy pan anglik wczoraj wysłał do mnie info, że paczka jest w drodze, ech... nie lubię importować, bo to zawsze trwa i trwa i trwa ...
a pogoda uprzejma jest dziś, aczkolwiek nader powściągliwa w ilości kresek na termomtrze. A u Was?
ooooooo! wątek ożywiony :)
Donoszę, że pogoda uprzejmie się pogarsza :)
eeeeee taaaam ;) ja teraz patrzę na pogodę pod kątem idealności do założenia polaru dla dwojga ;)
jest :thumbs up:
Ooo, skoro już wątek ożył, to powituję z dosyć chmurnego dziś Ursusa :)
Ire, pamiętam o Tobie, ale ten tydzień mam jakoś wybitnie zaplanowany :roll:
odreagowuję po chorobach ;)
me'shell - hmm... faktycznie się ściemnia :?
jestem pod wrażeniem Twojego suwaczka!! Toż Ty zaraz witać będziesz nowego człowieka!! Zosia gotowa? ;)
ire - :D
mi. - rzeczywiście cora mniej purpurowa jestem :hide:
jak wszyscy to i choco też :hey:
ale fajnie :) ja też trochę urosłam - otłuszczam się chyba na zimę, pewnie to znak, że ostra będzie ;)
całkiem się zachmurzyło i u mnie :/ to przez Was ;)
o nienienie :nono: ja tam chudnę, więc w Ursu będzie łagodna :rolleyes:
Witam! To jedyny wątek w którym odnalazłam Grodzisk. Przygarniecie?
:)
Dziewczyny u mnie szaro buro i ponuro ale za około 2 tygodnie uaktywnię się zawodowo więc już nogami pod stołem z radości przebieram :-)
Kasia rośnie, nadal żmija nie chodzi samodzielnie (14,5 mca ma już!!!!) i w tym tygodniu znowu przemarsz neurolog i fizjoterapeuci i żeby było weselej to wszyscy nowi bo w Olsztynie...
Egla30 - toz to na pewno od noszenia w chustach! Jeszcze Cię nikt nie oswiecil do tej pory ? :)
IzaBK - Koszalin dziękuje za proszki i zapytuje czy nie mogłabys mieć bambinexu i pasty do zębów lavery truskawkowo-malinowej bez fluoru. Wtedy juz żaden inny sklep nie byłby nam potrzebny :)
mi - też pamiętam!! :D Ale żeby nie było żem nie empatyczna, najpierw wydobrzej i odpocznij, zdążymy!
Ja tam raczej też nie rosnę (ani wzdłuż ani wszerz), więc popieram - w Ursusie ma być łagodnie ;)
gouomb - dołączaj :D jest szansa, że pozostaniemy aktywne przez dłuższą chwilę, bo z nami to nigdy nic nie wiadomo :hmm:
egla - no bez przesady.. 14,5 miesiąca nie musi jeszcze chodzić! Ela w tym wieku jeszcze nie chodziła, co niczego nie zdeterminowało bo teraz akrobatka z niej pierwsza klasa :mrgreen: no chyba że u Was coś jeszcze jest na rzeczy co Cię martwi, bo samo niechodzenie to phi :znaika:
pewna_mama - och, bambinex miałam i on zniknął z hurtowni, a nie szukałam go w innych, Ale poszukam, i tej pasty też poszukam :rolleye:
jesczze taz dzięki za autograf, hihi :lol: Ela chwilowo rzuciła zbieranie ich, ale pewnie wróci do tego jeszcze ze dwa razy...