Margaretka, to wiem, tylko green napisala o royal blue, wiec sie upewniam, czy miala na mysli skye. Harrisa juz znam (nie zeby osobiscie :P )
Wersja do druku
Margaretka, to wiem, tylko green napisala o royal blue, wiec sie upewniam, czy miala na mysli skye. Harrisa juz znam (nie zeby osobiscie :P )
niebieski w skye - przecudny
w sumie kai jakoś najbardziej mi do okinami pasuje, ale jak będę róże skye to dam się pokroić!
cudo ten niebieski :love: ale muszę mieć oba i wtedy zadecydować, który zostaje :lool:
czyli jak będzie losowanie, to będzie się miało 3 losy i można je oddać albo na sky, albo na harrisa? Czy 3 losy na sky i 3 na harissa? Czy jeszcze inaczej to wygląda? ja nie wtajemniczona jeszcze :hide:
teraz na dniach ma być losowanie Harrisa, a za jakiś tydzień dopiero Skye ;)
ale jakby się zdarzyło, że by wypuścili dwie na raz, to jak wtedy wygląda procedura? czy takich przypadków jeszcze nie było do tej pory?
Są 3 losy na każdą chustę.
brzmi dobrze, ale szanse pewnie marne ;) nic to, spróbować szczęścia zawsze można. Dziękuję za wyjaśnienia :)
losowanie Harrisa otwarte :)
A ja sama nie wiem co mi się bardziej podoba - lubie jedwab ale ta cena:roll: kolor Harrisa chyba tez lepszy taki mnie dosłowny bo sky to klasyka nie bieskości;) ale kai i tak mi się chyba najbardziej podoba;)
A Wy jakie macie chciejstwa?
Ja przeglądam fotki i też najbardziej mi Kai odpowiada. Len ostatnio u nas wygrywa.
Choć Harrisa krótkiego bym chciała, na urlop by się z nami zabrał;)
Nie jestem pewna, czy Sky by do nas pasował. Ma piękny, letni kolor, ale chyba jednak zbyt intensywny. Sama nie wiem, najlepiej by było zobaczyć na żywo i wtedy wybrać;)
Ja chce oba! :mrgreen:
Rozmiar 6-5-4, jak ktoś coś będzie miał na zbyciu, to jestem chętna.
glosowac dla kogos na harrisa?
ja też sie na harrisa piszę! 4 :) i chyba jednak wole harrisa.....
Ale i tak Kai nie przebije!
Szkoda, że nie ma porównania wszystkich trzech :rolleye: Z dotychczasowych zdjęć to mi się najbardziej Sky podoba :love: ale Harrisa zalosuję, tylko ta cena :cryy:
Smy zalosowaly, kolezanki koledzy ;) Na 3, 4, 5. Na cene nawet nie patrzylam. Rzucilam okiem, ze losuja tez grade 2, jaka to roznica w porownaniu do jedynki?