Re: a ja czekam na listonosza.....
Cytat:
Zamieszczone przez truscaffka
Cytat:
Zamieszczone przez truscaffka
No to i ja wreszcie mogę dołączyć do szczęśliwych oczekujących :) Czekam na vatanaia valensole, specjalnie wybrałam przesyłkę kurierską co by szybciej było:) :jump:
Mała korekta - czekam i na valensole i na naglikti :) :lool: :jump:
Mam, mam!! W naglikti od razu się zamotałyśmy, mam wrażenie, że jest jeszcze cieńsza od maruyamy :) No i ten prezencik dołączony do valensole...piękny :) założę na chrzest, będzie pięknie pasował :)
lola - jesteś niezawodna :)
My wlasnie dostalismy kolkowa:) super
Pierwszy raz publicznie wystapimy w niej na Chrzcie 14 czerwca :)
a ja czekam na chustoMT od Myrry, o takiego: http://galeriaagrafka.blogspot.com/2009 ... orado.html
będę pilnie wypatrywać kuriera :)
A wiecie, że wszystko (WSZYSTKO!!!) co zamówiłam ostatnio doszło na następny dzień po nadaniu, najpóźniej na drugi dzień???
Normalnie w ciężkim szoku ciągle jestem, bo Pocztą Polską było słane.
Za to skarpetki Edka, które przypadkiem zaplątały się w elastyka, którego koleżance wysłałam idą już prawie półtora tygodnia...
Może faktycznie idą :lool:
m.
A ja dostanę wścieku jak jutro nie przyjdzie do mnie listonosz z taczka pełną przesyłek, bo czekam na 2 chusty testowe, 2 torby i ścinki Didka... grrrrrrrrrr chcę wszystko JUTRO!!!
Teraz ja czekam :) Może będzie listonosz w środę. Oby zdążył przed Bozym Ciałem :roll:
A ja czekam jutro. Już jutro :jump:
I ja czekam, na swoją własną PD 8))
właśnie przyjechał miły pan i przywiózł mój chustoMT, piękny jest, ale nie mogę zamotać, bo Marta śpi. no to będziemy się lansować w długi weekend :)