flotka spadówa;););)masz być i już. ja będę z potencjalnym poślizgiem, ale będę.
Wersja do druku
flotka spadówa;););)masz być i już. ja będę z potencjalnym poślizgiem, ale będę.
cześć,
melduję się oficjalnie w wątku kieleckim :hello:
:hello: :hello: :hello:Cytat:
Zamieszczone przez Paolo
więc na spotkanie zapraszamy!! :jump:
i gdzie zamieszkaliście?
aaaaaaaaaa już mówilam Paolo o spotkaniu, ale nas olewa;);) znaczy sie pracuje. no i musze sie przyznać, że ja już GO widzialam, nawet dwa razy. a co!!!!!!! zazdrosne???;););););)
ps. któras przyjdzie z facetem czy mam dać mojemu wolne od swych kobiet?
Sówko - nie zawstydzaj mnie, czerwienię się po same uszy :oops: :D
A.szrek - o 15.30 to ja w środku czasu pracy jestem, więc nie mam szans na przyjście.
(mieszkam tymczasowo w śródmieściu... na moje dziewczyny wciąż czekam)
no dobra - w ramach rekompensaty za nieobecność Paola przywlekę ze sobą jego chustę:) może być???:):):)):
OK, to teraz proszę mnie uświadomic gdzie jest Pałacyk, bo ja od niedawna w Kielcach i jeszcze takiego miejsca nie poznałam :oops:
Będę :D Dziecko wygląda na zdrowe, choć wczoraj było mocno niemrawe i ciepłe.Cytat:
Zamieszczone przez sowa_m
A Piotruś jak usłyszał o spotkaniu to się już dziś od rana wybierał "do tych mam z dzieciaczkami w chustach" :D
Sowa, manducę przywlecz, jeśli można prosić.
Ja mam coś wlec? Dysponuję indio biało - niebieskim, zainteresowany ktoś? Ulepszoną Lolę do plecaczków mogę na żywo pokazać.
PS: Cześć Paolo! :D :D :D
Czy Pałacyk to kawiarnia w parku przy Ogrodowej?
Można to chyba tak określić :?Cytat:
Zamieszczone przez avia
Tu Ci znalazłam :D :
http://maps.google.pl/maps?hl=pl&q=pa%C ... a=N&tab=wl
avia jak masz foteli to cię mogę zabrac po prostu, przeciez ty kolo mnie mieszkasz. daj cynk tylko mój nr 505 012 287.
a manduki nie wezmę:( paolo zabrał hehheheehehe
Sowa dzięki za propozycję :kiss: ale jedziemy z Florem autobusem, bo jeszcze mamy coś do załatwienia w Urzędzie Statystycznym. Zresztą on bardzo lubi jeździć MZK, od razu usypia :applause:
no i nie dotarłam :(
a byłam blisko :roll:
jak było, dziewczyny?
Super było!!!
Aszrek, no! Brakowało nam Ciebie! Czemu nie dotarłaś?
nooo super:), kolejne spotkanie w czwartek 15.30 pałacyk, bedziemy mieć spotkania czwartkowe. a jak uz trawa wyrośnie (na razie nie zasiana;) to u mnie na stałe:)
Jak dam rade to moze wpadne w ten czwartek
ale niestety dopiero po 16 30 bo wczesniej nie dam rady
hej dziewczyny:)
powiedzcie mi gdzie moglabym sie udac na takie spotkanie po 3 maja?
przylatujemy 2 maja i przez jakis czas bedziemy w skarzysku kamiennej u tesciow, chcialabym sie dowiedziec czy dobrze motam i nowych rzeczy nauczyc/moze maz sie da namowic;)
pozdr
asia
cześć Asiu:) w tym sezonie okupujemy Palacyk Zielińskich w Parku Miejskim w kazdy czwartek od godziny 15.30:) a jeśli ci nie pasuje, daj znac, na pewno któraś z nas znajdzie czas w innym terminie
super ze sie odezwalas:)
dzieki za info. nie wiem czy ten pierwszy czwartek po 2 maja dojade, bo w sobote 9 maja musimy byc u moich rodzicow na pn polski ale nastepny czwartek - 14 maja prawdopodobnie mi sie uda dojechac:) jesli jeszcze cos sie zmieni w miedzyczasie lub bede wymagala prywatnej konsultacji w innym czasie :wink: to dam znac
pozdrawiam
asia
:hello: asiu.asz!
pisz śmiało, gdy będziesz chciała się spotkać :hello: