mi, ale ja porzebuje miseczke przed dniem dziecka :/ ;-) bardzo bardzo..
a next piatek do długi weekend i ja w Mrągowie jestem...
Wersja do druku
mi, ale ja porzebuje miseczke przed dniem dziecka :/ ;-) bardzo bardzo..
a next piatek do długi weekend i ja w Mrągowie jestem...
choco, jak tam piątek 11ego?
pasuje Ci?
klepać chałupę?
klepaj kochana klepaj :lol: jakoś się dotelepię
Iza a Ty nie masz przypadkiem zapasowego fotelika do 13kg? tak na wypadek wszelki :ninja:
klepac :-D
choco - nie mam. powinnam mieć? a na jaki wypadek? nie łapię.. mam w głowie jedną wielką miskę :-D
to klepię.
może w tytule wątku napisać warto, że spotkanie 11ego i że ono bardziej o miskach niż o motaniu :ninja:
Iza, ja mam nadzieję, że Ty rozumiesz, że pytam choco, bo Ciebie pytałam w realiti lajfie dziś ;)
(najwyraźniej teraz będę miała przez jakiś czas jakieś obawy i inne takie co do "klarowności" wypowiedzi forumowych :( wybaczcie...)
A może na 10ego? pamiętam, że KTOŚ wolała czwartki!
bo ja już od dziś mogę każdego dnia tygodnia! :bliss:
no i chyba trzeba napisać do Zuo, że zapraszamy, nie? ;)
fajnie byłoby jakbyś miała ;) ja nie wiem jak będzie z transportowcem moim a tak to bym się do Cię dotelepała i w drogę :mrgreen: ale fotela z chałupy to już nie dotargam na bank
w czwartki to kilolek kciałatrzeba z Nią ustalić a potem klepać ;)
a napiszę se kolejnego posta :mrgreen:
mi. a co się takiego stało, żeś Ty w czwartki dostępna, hę?
hmm.. no to zaczynam kombinować, skąd tu fotelik wytrzasnąć...
zmienię tytuł wątku, jak się ustali ostatecznie termin :-) dla mnie może być i czwartek !! byleby pogoda dopisała, bo mi się łono przyrody marzy ...
skończyłam dziś zajęcia z mediacji, które to na UW w czwartki miałam.
piąteczkę nawet dostałam! :D
:applause::applause::applause: i dzięki temu postu idę z koleżanką mi. łeb w łeb :mrgreen:
ale na dłuższą metę nie mam szans
edit: brawa dla mi. ofc
no nie wiem... ja przewiduję poważne odcięcie od internetu wkrótce, więc...
mi. - a czemu się odcinasz? i na jak długo?
tak z sentymentu i nie tylko :ninja: przejrzałam jeszcze raz nasz wątek i wyłapałam, że sprezynka też może w czwartki :lol: Iza macie może jakiś bardziej osobisty kontakt?
ni, nigdy sie nie spokalysmy..
a jakiś fon do niej może? a z kilolkiem się kontaktowałaś czy pisać mam smsa?
tak samo sprężynkę znam jak Ty ;-) a z kilolkiem też się nie kontaktowałam, nawet nie mam jej numeru ...
ja znam Was tylko, no i cobrę też, ale pozostałych Dziewczyn nie.
pw napisać, czy macie jakieś inne namiary jeszcze?
napisałam smsa do kilolka, sprezynka dawno nie była na forum ale pm można machnąć ;) jak już klepniesz na konkretny dzień to podniosę temat na spotkaniach