Piękne chusty.... a Wy jeszcze piękniejsi!!! :)
Wersja do druku
Piękne chusty.... a Wy jeszcze piękniejsi!!! :)
Piekne zdjęcia :)
A jaką długość maja naprawdę Indio? Ile po rzeczywistym zmierzeniu ma rozmiar 5 a ile 6? I jeszcze jedno pytanie - Jak z z długością innych Didków?
Podbijam temat :) Czy któraś z dobrych Indiofilek ( a pewnie wszystkie są dobre ;) ) mogłaby zmierzyć swoje Indio w rozmiarze 5? Czy faktycznie ma 4,2 czy wiecej? Musze to wiedzieć bo moja Inka 4,6 ma tak naprawdę ponad 4,9 :shock: A jeśli kupowałabym Indio to wole nieco krótsze. Pomóżcie kobitki :)
Przepiękne! I Wy wyglądacie super!
A te pawie to jednak dziwna chusta, w niektórych wersjach jej nie znoszę a w innych jest naprawdę cudna!
Moje Indio rozmiar 5 ma dokładnie 420 cm. Jak chcesz, to mogę zmierzyć i 6, bo też dysponuję :)
Joawoj zmierz proszę i szóstkę :) I jestem zdziwiona, że chusta ma tyle ile w rozmiarówce bo moje chusty ( niewiele ich mam/miałam ) są dłuższe ( Nati, Inka ). Dzięki :)
Linda, na Tobie nawet pawie nabierają urody :) Śliczne zdjęcia.
Rozmiar 6 ma 460cm. A z Nati i Storchenwiege to tak już jest podobno, że są trochę dłuższe. Ja też kupiłam sobie teraz Inkę i Annę i przydługie niestety :( .
Nieoceniona jesteś Joawoj :) Wielkie dzięki :) No to teraz musze zaznaczyc na Ince 4,6, zamotac sie i zobaczyć jakie ogonki będą. Jutro oczywiście :)
Poszczegolne chusty w danym rozmiarze moga sie roznic miedzy soba dlugoscia-troche. Ogolnie jesli chusta jest np w rozmiarze 5, to ma MINIMUM 4,20.
Ja mam używanego Irisa r.5 i ma 4.1m, a Katja kupiona od Visenny też 5 ma gdzieś z 4.5.
Dzięki dziewczyny :) To ja chyba 5 kupię. Jak znajdę jakąs kaske na Indio. Bo jeszcze Lane chcę. O, mamo! Dlaczego ja chcę tyle chust??? A w totka to nic nie mam :?
czeeeeekam na pistacje :D ale coś czuję że z powodu długiego weekendu poczta postanowiła się nade mną poznęcać
hanti czuje, ze jutro beda :)
grupa wsparcia łączy się z Tobą w bólu oczekiwania 8))
wiem, wiem indio coralle juz bylo..
dziękuję szanownej grupie wsparcia za słowa otuchy :lol:
Linda druga fotka jest absolutnie fenomenalna :D
piekne to indio jest
:D
Hanti, ja cos przegapilam... na jakie pistacje czekasz??? :shock:
na indio pistacjowe :lol: chorowałam na nie dość długo i ostatnia sztuka zmobilizowała mnie do zakupu :lol: teraz mój indiostosik będzie jeszcze ładniejszy :wink:Cytat:
Zamieszczone przez Linda