:-) losowac?
Wersja do druku
Dobra ide sie rejestrowac :-) jaki rozmiarek? :-) Marciula Tobie ofkors tez cos zalosuje:-)
losuj oki dla Martulca ;) ja też chcę oki, ale nie wiem sama, jakoś chustowo niedomagam i w tym momencie(pewnie za 10min mi przejdzie...) nie zależy mi aż tak bardzo :D :P
Ja oczywiście 4 :) dziękuję :*
Klikam z Tapatalk ;)
Oki pięknie wyszło:love: W losowaniu kiepska jestem, zdecydowanie wolę polowania, już nawet kukułkę podpięłam i kasę na PP przelałam a tu klops;)
nie no, ma sie rozumieć że sie zarejestruję ;) Tylko nie wierzę w swoje szczęście i tyle :P
A losowanie w poniedziałek jest :)
jeszcze dopytam, mam 3 głosy na każdą chustę osobno, tak? I mogę np zagłosować 3x na oki w rozmiarze 5, i 3 razy na róże w rozmiarze powiedzmy, też 5, tak?
o ja Cię, róże :heart:
lawinia dobrze myślisz, masz 3 głosy na każdą chustę :)
Powodzenia dziewczyny w poniedziałek !
Padłam dzisiaj jak zobaczyłam nowe chusty na stronie :beat: przez całą kolekcję czekałam na róże, Okinami, chociaż wzór uwielbiam byłam przekonana, że będzie beznadziejne w takim wydaniu i tu zrobiłam WIELKIE OCZY :omg: jest przepiękne :sick:
Polecam się również Okinami i róże Walkiki rozm. 4 :mighty:
Róże Kona mniej mi się podobają, ale prawdopodobnie tylko dlatego, że Oscha kiepskie zdjęcia zrobiła :wink: więc też będę je losować :lol:
Ale jak to trzy godziny, ja przeciez bede spala... jak znam zycie.
W poniedzialek... napisali o ktorej?
O, sorry, nie zauwazylam pytanka :)
Nie mialam mrocznych, czego bardzo zaluje. A co do podobania... wyjatkowo Oki mi sie zapodobalo w takiej odslonie, co mnie niezmiernie dziwi :D
No i widze juz czas, bede miala chyba pobudke o piatej rano we wtorek, czy jak... :P :P
Fajnie że na koniec będzie losowanko, takie dodatkowe emocje.
Rozumie że oki i róże to dwa najbardziej trafione (pod względem sprzedaży)
ich wzory w całym dobytku.:)
No jest w końcu u mnie! :*
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5b099f9e437.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8c4cefa25855.jpg
U mnie też, u mnie też! Tylko wkładu nie mam jeszcze takiego ślicznego - muszę poczekać :)
masha, i tu napisze, że ślicznie Wam :love:
cudna fota!
kto głosuje? bo mi chyba coś nie wychodzi, nie mogę znaleźć tych chust....