buuuu ale cena kosmiczna :(
no to alto zen mieć nie będę :( nawet jak by miało później kosztowac dwa razy tyle... oo ale na spółę 4 czy 5tkę to jest myśl :)
Wersja do druku
buuuu ale cena kosmiczna :(
no to alto zen mieć nie będę :( nawet jak by miało później kosztowac dwa razy tyle... oo ale na spółę 4 czy 5tkę to jest myśl :)
No to tej chuscie juz dziekujemy :hide:
ja juz tez podziekuję, nie no, bez jaj:hide:
Dużo...
Myślicie, że będą miały wzięcie? :roll:
Ja mam pytanie - jeśli ją kiedyś dodrukują to pewnie będzie w innym składzie i cenie, co nie?
I ile mniej więcej ich teraz wypuszczą?
ja na początku noszenia stukałam sie w głowe by dać za szmatę 500.... ale cóż do wszystkiego trzeba dojrzeć ;)
natomiast chmury mnie na szczęście nie biorą
i masz rację chusty służą do noszenia - noszę aktywnie od urodzenia Tośkę i jakoś nawet mi dobrze z 3 szt aktualnie, w tym jedna robi za huśtawkę
da się? da!
zobaczymy jak długo hahaha
Starry Night Maya and Alto Zen with cashmere will be listed on our site tonight between 11pm and 11.30pm GMT
hahaha
kup Pan kaszmir :thumbs up:
Czy Wy też jak patrzycie na chmurę, to widzicie facecika? Ma oczy, usta, brodę i takiego loka nad okiem. No i fryz w stylu owczym.
hihi
nie :lol:
nawet rączkę ma. pan-dziwna-kijanka.
ja widzę plemniki ze skrzydełkami ;)
strach się bać nowości
ja generalnie mam nie polować, ale czekam aż pieluchy się upiorą, potem rozwieszanie - akurat do północy się zejdzie ;)
(a przy okazji zamiast pracować układam sobie stosik chustowy i robię selekcję do puszczenia w świat - ciężka sprawa...)
Może za dużo anatomii, ale dla nic nie przebije tego:
http://farm9.staticflickr.com/8085/8...04b238bf13.jpg
Zdjęcie nie moje, z FB Linuschki
milorzab,:szok::lool:
:omg::omg::omg:
Właśnie wydałam z siebie dziki skrzek, a mąż się pyta co mi jest. I co mam mu powiedzieć?
ulalala, to się nazywa odwzorowanie :D
leze:lool:
I pomyśleć, że zanim jej tu nie zalinkowałyście to mi się podobała:lool::lool::lool:
buahahah
ale w sumie dlaczego ;)
sa penisy, łosie i inne dziwy
plemniki i takie tam
nawet potFory
to co...:lol:
no przecie dziecko sie uczy
wszyscy zadowoleni:lol::ninja::lool: