Dziewczyny piękne, a oczy Malutkiej :love:
Wersja do druku
Dziewczyny piękne, a oczy Malutkiej :love:
to prawd.
chusta piękna, ale dziewczyny jeszcze piekniejsze.
reklama chustonoszenia :applause:
wlasnie sie zastanawialam co tu taka cisza:D jej jakie one sliczne i jak im w tej chuscie ladnie:D
ja juz chce takie male miec do chustowania :hide:
To i ja się ujawnię.
Jestem szczęśliwą właścicielką indio emerald i gorącą wyznawczynią indiofilizmu (byłabym skłonna kupić indio nawet w kolorze za przeproszeniem psiej kupy).
Nie wiem czy przekonam się kiedyś do czegoś innego - z czystego lenistwa i wrodzonego antytalencia w motaniu (moje indio mota się samo, samo, samo !).
odswiezam watek, chyba indio coraz mniej popularne. przedstawiam moje, jeszcze troche niepewnie zamotane.
http://farm4.static.flickr.com/3567/...8a8c92f6fc.jpg
anialodz, co to jest za Indio???? piękne, piękne!!!!! doskonały kontrast!!! chcem takiem!!!!!
wygląda na czarno białe :) śliczne!
to tiefblau :D ale rzeczywiscie wyglada na czarno-biale.
Skąd ja znam to indio 8)) A tiefblau moim zdaniem to najpiękniejsze bawełniane indio, w zależności od światła inaczej wygląda kolor. Cudne jest! A ja sobie uświadomiłam, że nie mam zdjęć z cynoberkiem :?
i ja takiez tez posiadam :jump:
noooo zapodawaj fotki!! ciekawam indigo bo walczyłam ze sobą które wziąć... wygrała czesc mnie woląca violę...Cytat:
Zamieszczone przez pieczareczka
śliczne zdjęcie i śliczne modelki :applause:Cytat:
Zamieszczone przez anialodz
chusta też :wink:
powiem tyle, jest piękny
http://farm4.static.flickr.com/3575/...d078b0993a.jpg
ale kolory :omg: :love:
picikola - wlasnie umarlam :szok: cio to?
china-silk
przecudny :love:Cytat:
Zamieszczone przez picikola
śliczny! tym bardziej się doczekać nie mogę!!! :) dziękuję za zdjęcia :kiss:
Przepiękne :love:
Oby do mnie też niedługo dotarło :roll:
Cudne :love: :love:
nie mogę przestać o nim myśleć :shock: :hide:
Właśnie siedzimy zamotani i :love:
To jest zupełnie inna chusta niż silk nat. china jest płaski, nat. bardziej mięsisty ręcznikowaty.
Ch. jesy cieniutki, lekko chropowaty, cieńszy niż maryuama(czy jak się jątam pisze)
Letni ideał, chyba dobrze nosi, mało się znam, ale nie wrzyna mi się na ramionach, ale w oponkę i owszem
to się kwalifikuje do leczenia.Cytat:
Zamieszczone przez aneta.s
:)
tak myślisz...? :hide: :hide: :hide:Cytat:
Zamieszczone przez pasja
pliz pliz dajcie wiecej fotek, moze w akcji? znaczy chińczyka fotki :)
dostałam cudo :love: mam fotkę ale tylko z kupferem..... w akcji dziś nie zdążyłam chłopcy śpią :)
zakochałam się :love: cudny jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://farm4.static.flickr.com/3360/...8eaf6ba9c8.jpg
:love: zamówić czy nie zamówic? maż przypomniał że mamy rocznicę ślubu za 2 tygodnie jakies... :twisted:
anetko, czy mi się wydaje czy on w fiolet wpada? :twisted:
Fioletowa jest jedna nitka, druga niebieska, więc fioletowy połysk jest w zależności od światła.
nie no, petisu, dobiłas mnie :shock:
i mojego męża tez :lol:
a zamawiałaś wczoraj jakieś wolne 6? hihi bo jeśli tak to biErę!! :D
Piekny zestaw :love:
Cytat:
rzufiku-nie zamawiałam :(Cytat:
Zamieszczone przez rzufik
dżizus! właśnie zobaczyłam to chińskie cudo :love: :love: :love:
po co ja tu wlazłam, nieszczęsna!
cenaaaa!
hmm znowu mam zagwozdke...
a mąż tylko ramionami wzrusza i mówi ze ja mam zdecydowac... ehhh
i weź tu wybierz... zebym choc pomacać miała gdzie a tak tylko opisowo-fotograficznie brać? :cryy:
bierz jak możesz i sie nie zastanawiaj.... wpada w fiolet boski jest!!! do tego tak mało miejsca zajmuje cudny w dotyku.... ech mogę tak długo :love: :love: :love:Cytat:
picicola Ty się jeszcze zastanawiasz? ;)
bierz!!! bierz!!! zwłaszcza jak chłop przychylny. mój to juz o chustach słyszec nie chce :(
Przeklamane kolory bo to komórkowa fota
http://farm4.static.flickr.com/3318/...a4be15ef14.jpg
o wy szatany :fire: :seesaw: to teraz muszę kogoś poprosić o kupno :lol: bo nie mam jak zagramanicą zakupów robić :P
picikola i ty Brutusie ? :lol: nawet jak przekłamane to i tak cudooo
a jakby mieli wypuścić niedługo jakieś wiosennie zielone jedwabne indio, to pójdzie na chustostraganie chińczyk? :lool:
Cytat:
nie będziesz chciała go sprzedać :mrgreen:
ale zielony kolor wolę niz niebieski. a na drugi na bank nie mam co liczyć. nawet jak violę opchnę gdzieś. było mi sprzedać tego popsutego silka :twisted:Cytat: