Po ile byly? Tak z ciekawosci a propos cen kaszmiru w tym roku.
Wersja do druku
7 prima sort 499zł
Serio nie widziałyście? :omg:
6 były za 475. Mam jedną. Zobaczę, czy zostanie ze mną dłużej, bo wzór i kolor :love:, tylko potrzeby noszenia już właściwie nie ma (albo sporadycznie:neutral:)...:duh:
O, nie, nie! Zamienić na pewno nie! :ninja::mrgreen:
Ale jeśli zechce wylecieć, to jesteś pierwsza w kolejce! :znaika:
Taak :mrgreen: pewnie bym dała :mrgreen:
tylko sytuacja samoistnie się rozwiązała, modliłam się, żeby akurat dziś nie było, bo szłam z Anią do lekarza i to akurat na 14:30, no ale jak na złość dziś rzucili :lol:
To długo chyba jak na standardy Nati, nie?
Heh, pewnikiem miałabym szansę coś upolować, jakbym tylko miała możliwość i dostęp do netu :roll:
Ooo, to ja się chyba piszę na taki jeden kocyk :mrgreen::love: skoro nie będę miała chusty, to sobie taki kocyk sprawię!
Edit: Mam nadzieję, że jeszcze jakiś kaszmir będzie jednak ;)
Tak :mrgreen: :love::love::love::love:
Ta Twoja 7 jakoś na końcu się pojawiła ale jujż miałam zaklepaną z okc (na kocyki ofc)
Będą kocyki będą ale niewiele niestety :(
Też mam nadzieję że będzie jeszcze kaszmir choć Natalia pisała że w tym sezonie będzie kaszmiru bardzo mało :cryy:
Pytanie mam do bardziej doświadczonych: kaszmir nada się na lato? Miałam co prawda kupfera z kaszmirem, ale on cienki był i nawet w upały dawał radę, a ta pancy raczej gruba będzie:hmm:
No własnie dlaczego jedni widzą, a drudzy nic kompletnie. Nawet nie mam na mysli opcji ,ze kupuja, ale nic nie widzą.
NIe mam pojęcia... :dunno:
Tym razem nie liczyłam na zbyt wiele, bo w domu mam dosyć słabe łącze... A strona zawiesiła mi się już po potwierdzeniu zamówienia...:P
Ja też tylko przez szukaja.... inaczej bez szans :)
No właśnie...ale mam nadzieję, że przynajmniej jeszcze jedna z kaszmirem jednak będzie...:sick:
Ooo, no proszę, to ja nie wiedziałam, jakoś prawie zawsze próbowałam w kategoriach i wychodziło, a przez szukaja nigdy... Dzięki, dobrze wiedzieć :)
Nic nie wiedziałam i nie widziałam. Byłam pracy :cryy:i tak mam codzień. Świat się dzieje a mnie tam nie ma. To tak gwoli OT. Pancy ładna i jak to Natiwełny - niech się dobrze nosi :)
Ale dlaczego trzeba przez szukaja?
bo szybciej
wstukujesz w okienko pancy i już wyskakują wszystkie pancy we wszystkich dostępnych rozmiarach i od razu do koszyka wrzucasz co Ci pasuje a tak w kategorię i odświeżasz potem pojawi się okienko pancy trzeba w nie wejść żeby się rozmiary pokazały i dopiero do koszyka
Wola Niebios...:dunno:
:bduh:
Ja np.nie widziałam nawet standardów i 4,2 pierwszy gat. Aż się zastanawiałam czy były.
A były.
Nie to nie wola niebios tylko jakaś niedoskonałość serwera, która robi wersje, kto pierwszy ten szerszy. Ale zaklepalam sobie Pancy kocyk duzy, akurat miałam Frankowi kupować.
no co tak zagadkowo :ninja:
Matysiu trzeba by Natalię zapytać może nam rozjaśni troszkę sytuację.Cytat:
Nie to nie wola niebios tylko jakaś niedoskonałość serwera, która robi wersje, kto pierwszy ten szerszy. Ale zaklepalam sobie Pancy kocyk duzy, akurat miałam Frankowi kupować.
Ja miałam fart jakich mało :hide:
Obudziła mi się Tosia i do cyca, więc ona sobie cyckuje, ja sobie przeglądam FB mojej kumpeli i nagle mnie coś tknęło - patrzę na zegarek 14:58 :shock:
Dawaj Tośkę do drugiego cyca i loguje się - 14:59 szukaj - pancy bach są akurat więc się załapałam.
Ale jakaś siła wyższa mnie tknęła serio serio :thumbs up:
Część z Was mogła mieć niewyczyszczony cash (podręczna pamięć przeglądarki) na Waszych komputerach i dlatego chusty się Wam nie wyświetliły. :frown
Czekam na kuriera i czekam, wreszcie dzwonię do niego i pytam o której będzie, a on że dziś niestety nie ma dla mnie nic a ja że na pewno ma bo dostałam email od Nati :twisted:
No i sprawdzam i co widzę?
Że mi paczkę GLS do Bydgoszczy zapodało a nie Gdyni - błąd w sortowni był aaaaaaaaaaaaaaa :mad:
Jutro będzie dopiero. :roll: :comp:
A ja już mam! :jump:
Obejrzę ją dokładnie w domu, ale na pierwszy rzut oka wygląda fajnie :) Gęsta, nie jest zbyt sztywna...:roll:
O kurczę Ola współczuję.Nie dziwne,że takiego cuda sie doczekać nie można ;)
Ale ktosia już ma :ninja: Może by się ładnymi fotkami podzieliła ;)