Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Cytat:
Zamieszczone przez Kasia.234
Wersja do druku
Ja też z Sopotu, też pewnie do wakacji, może trochę dłużej, jestem chętna na spotkanie.Cytat:
Zamieszczone przez Kasia.234
Wow, nie wiedziałam że nas tyle na Chełmie :) Tylko którędy wy chodzicie że was nie widać? To może jakieś spotkanko?
Słuchajcie, a może, skoro zrobiło się wreszcie ciepło, umówimy się na jakiś mały chustowy spacer? Ja np. jutro, jeśli tylko nie będzie lało, wybieram się pewnie koło południa na Starówkę. Jak komuś pasuje, to dajcie znać - tylko wtedy żeby się nie szukać proponuję się albo umówić w konkretnym miejscu i czasie, albo wymienić na PW komórkami.
Na Przymorze i inne dalsze rejony też się mogę umówić, ale tylko w jakiś weekend, bo niestety ja pracująca i tylko w weekendy mam czas :( April, szkoda że w poniedziałek :(
Aha, i jeszcze jakby kiedyś była pogoda, to może jedna z moich stałych weekendowych tras spacerowych: parki w okolicach Grodziska (zdążam tam trasą Odrzańska-Ciasna-Kartuska- park przy Bema- park na Grodzisku i z powrotem ;)). Pasuje komuś? ;)
To moje trasy są :)
Odrzańska-ciasna-kartuska schodzę zawsze do centrum i do slonethko.
A w trajtku to patrzą jak na zjawisko na nas, a okazuje się, że na chełmie więcej takich :)
Ja nie wierzę normalnie :shock: :lol: Potęga internetu, co?Cytat:
Zamieszczone przez frau
To co, kiedy spacerek?
Już się nie mogę doczekać swojej pierwszej chusty, a na razie mogę się wybrać na spacer z wózkiem, ale wolałabym gdzieś w rejonie Sopot/Oliwa/Przymorze
Poniedziałek?
Z widzenia to się na bank znamy, a i dzieci prawie w jednym wieku mamy :)
Nie mogę awatarka wkleić :/
Na przymorzu też możemy się spotkać :)
To co, czekamy na lepszą pogodę i rozpoczynamy sezon spacerów po Gdańsku/Trójmieście :jump:
No :) Tylko sztuką największą będzie zebrać się w tym samym czasie i miejscu, i jeszcze żeby pogoda nam psikusa nie sprawiła, jak już się uda umówić...
Spoko, postaramy się :)
Oj dużo nas będzie!!!
April, właśnie przeczytałam, ze dziś zapraszałaś ;-)
He he... a miałabym pretekst ,zeby dotrzeć w Twoje rejony, bo dzis córka kumpeli ma urodziny ;-)
A teraz to już po ptakach.... za 2 godzinki mam zebranie w szkole ;-)
Kasia,
napisz kiedy bedziesz na Przymorzu na spacerku. Ja bywam codziennie - mozemy sie spotkać.
Frau - Ciebie to doczekać sie nie mogę i Twoich nowych nabytków tez ;-)
Buziaki
No właśnie jutro się wybieram, będę koło południa bo tak się wstępnie umówiłyśmy z frau :)Cytat:
Zamieszczone przez madaleine72
Juppi! Ja też chełmianka - świeżynka w chustonoszeniu :) Bardzo chętnie wybiorę sie na spacerek po okolicy :jump: :jump: :jump: - mieszkam na Starym Chełmie
Coraz więcej nas na Chełmie :jump:
Słuchajcie, ma ktoś ochotę na małe spotkanko w przyszły weekend? W sobotę na ten przykład?
Mi pasuje a na która godz.( ja proponuje 10 ewntualnie po południu ok 14 :D ) i gdzie konkretnie?
Super :jump: A mogłoby być koło 11:00?
W kwestii miejsca, to możemy się np. spotkać u mnie, a potem przejść na spacer? :)
Mieszkam na granicy starego i nowego Chełmu (namiary mogę na priv podać).
U mnie przyszła sobota niestety odpada :( ale jestem jak najbardziej ZA spotkaniem - już ciesze się na następne - może uda się spotkać, najlepiej w którąś niedzielę?
EH
a ja gdanszczanka z urodzenia
ale na studia przyjechalam do stolicy i tak mi sie zostalo..
ale tez chetnie na hale bym wpadla na kawe..
eh az mi sie zatesknilo za MOIM gdanskiem
A ja proponuję w tygodniu dla odmiany, bo weekendy zazwyczaj spędzamy poza miastem.
Nie dogodzisz :lol:
Także jestem za dniem powszednim :hide:
Ja też jestem za dniem powszednim :D
Buu, szkoda :( Ja mam raczej mały wybór, bo w dni powszednie jestem w pracy :(
W tygodniu jedyna możliwość to są godziny wieczorne - teraz jak jest ładna pogoda czasem udaje mi się w tygodniu wyrwać na jakis dodatkowy spacer ok. 18:00, czasem 17:30 - to zależy jak młody w danym dniu wstanie z drzemki i o której zje, no i to jest siłą rzeczy raczej pół godziny - 40 min max :(
No i wszystko jasne, teraz już wiem, dlaczego się mijamy. :dunno:
slonetho
a mi sie wydaje ze ja od ciebie gabi zakupilam z forum kawalek szmaty...
hmmmm mozliwe to , gabi bordowa????
ja z gdyni jestem i dzis probowalam zamotac plecaczek ale odwagi zabraklo - chyba bede pomocy i wsparcia potrzebowac... no i kangurek tez mi nie wychodzi.buuuuuuuuuu
No to trzeba się spotkac i popróbowac :D
Ps. Myślę, że możliwe
Kurcze ja też z Gdańska ale jeszcze nikogo z chustą nie widziałam buuu ;-(
I ja Gdańszczanka, na Morenie mieszkam i widziałam kiedyś zimą tatę z dzieckiem zamotanym na kurtce, w okolicy ulicy Myśliwskiej.
Proszę ile chuściar w Gdańsku się tajniaczy :D
Do mnie dziś dotarł nowy MT i od jutra po bardzo długiej przerwie będziemy się z córą szmacić po głównym mieście :jump:
Cytat:
Zamieszczone przez nikagda
w kółkowej? albo MT ? :ninja:
nikagda Ty z Moreny? To może się kiedyś zobaczymy bo ja tam do teścia czasami jezdze ;-)
Betula czy myśmy przez przypadek do jednej szkoły nie chodziły?
chodzi mi o XIX L.O
Cytat:
Zamieszczone przez olina
Niestety nie :(
Ja do Ekonomika do Sopotu chodziłam :mrgreen:
hmmmmm.... ale na bank skądś Cię znam :wink:
Cytat:
Zamieszczone przez olina
To trzeba to będzie ustalić na jakimś spotkaniu :mrgreen:
raczej w wiązanej, ale to z samochodu było :)Cytat:
Zamieszczone przez betula
No proszę, jak obrodziło...
Chętnie Was poznam :)
A ja byłam wczoraj na Chełmie, wprawdzie tylko na chwilę, zajrzeć do mieszkania (remont trwa) i na szybkie zakupy w Tesco, ale mały był w chuście. Rozglądałam się mocno, ale nie dojrzałam żadnej mamy z dzieciem w chuście. Za to za nami się wszyscy oglądali :lol:
o kurka ja też do tego tesco na chełmie jezdze bo mam blisko i też czasami z chustą ;-). Niech się patrzą. Jeszcze nigdy nikt niesympatycznie do mnie się nie odezwał ani nie spojzał z tego powodu. Wręcz przeciwnie ;-) zawsze miło.
Hehe, nas w tesco nie było, nie lubimy kolejek i paniki ;)
Byliśmy za to w centrum kartuską :) I nie sami :)
To się dołączę.
Gdańsk. Blisko Chełmu i Ujeściska. Czyli Orunia Górna. Ostatnio z wózkiem spaceruję, po Parku Oruńskim.