Najbardziej podobają mi się:
siedmiu krasnoludków:thumbs up:
lukrowane guziczki
rybkowa ferajna
Wersja do druku
Najbardziej podobają mi się:
siedmiu krasnoludków:thumbs up:
lukrowane guziczki
rybkowa ferajna
Siedmiu krasnoludków jest na cześć naszego miasta :D Bo Wrocław to miasto krasnali :ninja:
Bardzo się cieszę, że tyle tu różnych wzorów się podoba :thumbs up:
A ja chciałam pochwalić Nappime za podejście do klienta!!!!!
Wcześniej przekonałam się o jakości pieluszek, dzisiaj o zaangażowaniu na rzecz każdego, nawet marudnego klienta;)
Dziękuję!!!
satey bardzo mi miło :)
Kochani!
Do sklepu trafiły wyczekiwane otulacze z nowej serii!
Serdecznie zapraszamy!
To ja też wytypuję :). Jak dla mnie najfajniejsze-
rybkowa ferajna,
wesołe rechotki,
czarodziejskie świnki.
Rybki już nasze, bo nie dało się oprzeć :heart: . Dużo zmian w pieluszce i widzę, że na lepsze :D.
mam nadziej ę, że zmiany okażą się faktycznie "na lepsze" i pieluszka sprawdzi się w użytkowaniu :)
czyli widzę, że Rybkowa ferajna oraz Czarodziejskie świnki przodują?:)
NappiMe ma już na facebooku ponad 300 fanów :) czekamy na losowanie....
już nawet 311 fanów! Jutro losowanie nagród wśród pierwszych 300 fanów, ale... gdy dobijemy 400 losujemy znów. Tym razem będzie to dla jednej osoby kieszonka PUL a dla drugiej składany wkład bambusowy. Co Wy na to? :)
Pierwsze losowania za nami- mamy już zwycięzców!
czekamy na kolejne losowanie, może tym razem nam się poszczęści ;)
Szanse są spore ;) A losowanie na pewno sprawiedliwe- mój mąż programista napisał specjalnie jakiś program żeby na pewno było dobrze :)
wow. Zazwyczaj widziałam w konkursach drukowane karteczki :)
A nawiązując do tych nowych wkładów bambusowych, jak wypadają w porównaniu z tą starą wersją (te takie na napkę łączone). My ostatnio bardzo ten wkład bambusowy polubiłyśmy :) Zawsze mi się wydawało, że on taki chudziutki i nie wytrzyma i razem z dodatkową wkładką z mikrofibry go układałam. Ale okazuje się, że on sobie sam świetnie daje radę a nie zajmuje dużo miejsca. Super :)
Nowa frota jest duuuużo grubsza. Właśnie dlatego nie szyję już kompletów wkładów, bo 6 warstw to bym chyba nawet nie upchnęła w kieszonce ;) ja uwielbiam składany na 3 warstwy bo szybko schnie i dobrze chłonie. A dwa wkłady - dwa standardowe lub standardowy + long to już jest na prawdę super chłonność :) I pupa nie jest jeszcze jakaś duża ;) ta frota jest dużo bardziej chłonna od tamtej :)
dla mnie najładniejsze są:
białe ptaki
burzowe chmury
siedmiu krasnoludków
a wkład składany rzeczywiście jest ekstra gruby pomimo że jednowarstwowy, od wczoraj mamy testowy i jak przyszedł to próbowałam go rozdwoić bo myślałam że jest z 2 warstw uszyty a tu zonk :omg:- 1 warstwa ale za to jaka :lol:
To prawda- ta frota jest ekstra gruba i chłonna :thumbs up:
Kochani donoszę, że... mamy niespodziankę ;)
jeśli dobijemy do 400 osób na facebooku do 1 czerwca to oprócz kieszonki PUL i wkładu bambusowego wylosujemy jeszcze jedną pieluszkę do wyboru: kieszonkę, otulacz bądź formowankę :) Taki prezent na dzień dziecka :)
A ja nie mam konta na Facebook'u (i mi się nie spieszy, żeby mieć) ;)... Może jakaś alternatywa? :D Dodanie linka na swoim blogu itp.? ;)
P.s. Ja właśnie czekam na dostawę swoich Nappime - listonosz dziś się nie postarał. Nie wiem, jak ja weekend przeżyję...
;)
Pat007 masz rację- pomyślę przez weekend o konkursie kompletnie poza facebookowym :)
Mam nadzieję, że w pn listonosz się spisze :thumbs up:
Ja też mam nadzieję, bo tylko przebieram nogami... ;)
Moniko, jeszcze tak o wkładach mówiąc - czyli zamiast tego poprzedniego podwójnego wkładu teraz bym musiała wziąć składany? Czy raczej long plus standard? :) żeby efekt był podobny jak z tym dawnym?
Przy 10 miesięczniaku proponuję long + standard. JAkby nie było na sklepie to przez mail można, bo mam ;)
Wróciliśmy z urlopu i pobiegłam sprawdzić na stronę czy to przypadkiem nie my wygraliśmyt, ale tym razem niet....buuu:cry:. Czekamy na następne losowanie może nam się uda:-P
Listonosz się spisał i NappiMe są już z nami :) Wrażenia bardzo dobre - pieluszki mięciutkie, zgrabniutkie. PUL bawełniany fajny, bardziej naturalny w odbiorze (bałam się, czy nie będzie za sztywny, bo niektóre dziewczyny na to narzekały). Czarodziejskie świnki wydają się bardziej zielone niż na zdjęciu, ale to nic - podobają mi się :) Jedyne, o co się martwię, to to, czy w pieluszce z PULu poliestrowego (czyli naszych świnkach) nie będą się wyrywać z czasem napy... Gdy odpinam pieluszkę, PUL bardzo się ciągnie. Może lepiej byłoby mocować napy na dodatkowym pasku pod spodem, a nie tylko na skrawkach dodatkowej tkaniny, bo łatwiej byłoby utrzymać napy w miejscu podczas ciągnięcia. Nie wiem, czy się jasno wyrażam, bo to trudno opisać... :)
Ok, zrobiłam fotki. Jest tak:
http://images46.fotosik.pl/1559/a2620071755681c9.jpg
Moim zdaniem lepiej by było tak:
http://images49.fotosik.pl/1556/e8546aeff9f533f1.jpg
Każdy monitor ciut inne kolory pokazuje ;)
Pomysł z paskami super, dzięki, zmienimy to :) napy i tak się nie będą wyrywać, tylko trzeba łapać póki się nie wyrobią blisko napy. Ja je od dawna już używam i nic się nie dzieje, po jakimś czasi napki łatwiej się odpinają ;)
cieszę się że ogólnie jesteś zadowolona :thumbs up:
żyrafko następne losowanie niebawem ;)
Właśnie o to chodzi - trzeba łapać blisko nap (najlepiej trafić palcem w tę dodatkową tkaninę) i wtedy jest ok :) Chodziło mi jedynie o to, że pasek ułatwiłby sprawę, bo przy małym uciekinierze czasami trudno jest się odpowiednio do tego przyłożyć :) Przy bawełnianym PULu problem jest mniejszy, bo on się generalnie mniej rozciąga.
Moniko, pieluszki są prześliczne i bardzo przytulaśne - nie wątpię, że będziemy zadowoleni :)
P.s. Zieleń jest trudno oddać na zdjęciach, więc nawet mnie specjalnie nie zdziwił kolor pieluszki :)
Pat my jesteśmy zawsze wdzięczni za wszystkie rady i porady- w końcu chcemy by nasze pieluskzi były jak najlepsze :) No i następne będą już napowane na pasku :) od dawna o tym myśleliśmy ale chyba brakowało nam jakieś iskry by wprowadzić w czyn ;)
Super, szkoda, że nie poczekałam z zakupami ;)
Nic straconego, zawsze można coś dokupić ;)
:dancing:Wszystkim dzieciom życzymy dziś dużo uśmiechu i słodkiego życia.
dziś ostatni dzień promocji, warto skorzystać ;)
A niebawem dostawa wzorów które aktualnie się wyprzedały :)
Dziś wieczorem postaram się też wrzucić profesjonalne zdjęcia otulaczy.
W NappiMe dostawa- znowu wszystkie wzory pieluszek są dostępne. Serdecznie zapraszamy :)
I przypominam o naszym konkursie facebookowym- jeszcze tylko 55 fanów i kolejne losowanie nagród! :)
Fajowa :sick:
no i te nowe mają naprawdę super krój!!!
dzięki wielkie :)
Ja też wolę ten krój, bo lepiej leży zarówno na chudszych jak i grubszych maluszkach.
Wiesz.. pieluch nigdy dość ;)
Zakupiłam dwie pieluszki korzystając z promocji. Teraz czekam na dostawę :P
:thumbs up:
dostawa do sklepu powinna być do 2 tyg :)
Czy wszystkie pieluszki dostępne w sklepie mają ten nowy zachwalany krój i czy napki mocowane są już na pasku tkaniny?