aaa już widzę! kotki :)
Wersja do druku
aaa już widzę! kotki :)
Ładne jednak te koty:)
granatowe koty - parszywki
szybko sie zmyły :) ładniejsze niz kaszmirowe :)
ech udzieliło mi się :hide:
i może lepiej, ze za każdym razem przy potwierdzeniu stało, że już nie ma na magazynie...
poszłyyyy, a nawet chciałam kliknąć dla kogoś kto by chciał a go nie było ale za szybko zeszły:)
Nie moja bajka:)
ładny byl kolor, i to polaczenie, z bialym chyba, i takie fajne supelki bylo widac, jak na surowce jedwabnej... ale te koty... :/
fajne- mi się ni udało
przyznać się, kto złapał? celebrianna?
Hehe, akurat tel. ważny miałam i poszły ;) Może i dobrze ;)
ja wrzucałam ale pojawiałao się 0 na stanie...
Ja mam! Nie powiem, zeby mnie od początku zachwyciły, ale ponoszę, sprawdzę - czemu nie?:razz:
dzinsowe koty hmm a mnie dziec punkt 14.00 za nogawe ciagnie i wyje - przeznaczenie chyba, bo w koszyku, ale rozkojarzona i zamowienia juz nie zdazylam zrealizowac.... moj syn ma przynajmniej gust :)
mam :ninja: :high:
ładne skurczybyki, do koszyka wchodziły ale przy potwierdzeniu zamówienia uciekały z magazynu;) Dobrze zresztą- przecież ja nie mam kogo nosić:) Jak się nie będą rozłazić, to super szmatka może być.
Mi się nie udało tym razem... za długo się wahałam...:duh:
Odbijając Tośkę złapałam więc jak ktoś chce kota to walić śmiało :mrgreen:
no dobra.. jakby ktoś miał na zbyciu
to ja byłabym chętna... :hide:
Szarych nie było tym razem, prawda?
I zdjęcia te same, co z kaszmiru...?
mi sie udalo ale nie 4,6:duh:
ktos mi z kosza podwędził:applause:
A jaka była cena? Oglądam zdjęcia na facebooku, są śliczne!
A mnie internet wysiadł :cryy: i nie kupiłam :cry:
ja bym chciałą 3.6 gdyby ktos miał na zbyciu
Przegapiłam. Tym lepiej dla kieszeni. Zresztą kot nie jaskółka - tak sobie to tłumaczę.
Koty za ploty, szybko poszla... Polityka sprzedazy nati odstrecza mnie jako klienta, niestety. Kupowac kota w worku, nawet nie mozna sie sekundy zastanowic, a przeciez to niemala kasa...
Klepnęłam 3,6 z okazji :) Udało się,a robiłam to zupełnie spokojnie-bo to nie kaszmir przecież :p Myślalam,że powiszą :shock:
Teraz będę płacić za kota chustowego i prawdziwego...u weta :rolleye:
Czyja? Didka może? :ninja:http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a080.gif
Z jego jelonkami i róziowymi kropeczkami... :hide: Tudzież pepitką od siedmiu boleści...
http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/d050.gif