O rany!!! Jak babciaste reformy na wieeeeeelgaaaaaaaaaaaaaaaachnym zadku. Sorry za dosadność.
Wersja do druku
O rany!!! Jak babciaste reformy na wieeeeeelgaaaaaaaaaaaaaaaachnym zadku. Sorry za dosadność.
Ciekawe jeszcze czy to groszki czy grochy? :lol:
Fajna jest, muszę sobie pomyśleć.
to żart ?:hide:
no, zaskoczonam
ale wiedziałam, ze Peti się spodoba :)
szarymi zresztą też bym nie pogardziła
mi się podobają takie kropy :mrgreen: przyjemne, optymistyczne, raczej nie kupię, ale chętnie zobaczę w akcji
zdecydowanie najbrzydsza była pepitka, moje skojarzenie z obozem koncentracyjnym...
jasny gwint, w życiu bym nie założyła!!!!! :lol::lol::lol:
:omg: Nie wiem co myśleć/powiedzieć/napisać... Chcę te grochy w akcji zobaczyć. Inaczej w nie nie uwierzę :omg:
Pierw pipetka a teraz to :omg::szok:
CO to za babcia tam w projektowni robi :sick::rolleye:
wow! no to pojechali hehehehe
to na pewno nie żart??
W moim odczuciu - chusta z jajem:) Szkoda, że rózowa, mi bardziej pasowałaby czerwona lub zielona. Ale podoba mi się bardzo, pozytywna:thumbs up:
hejjjj;) cieszę się jak wariat dziś;P
i gdyby to były naprawdę takie retro kolorki, to bym sobie z piątke dzieci zaraz dorobiła:duh:
Brązowa w jasnoróżowe kropki!
Zapomniałam o brązowej. Miałam takie pieluchy od Yetty :love:
czerw9ono czarna żółto czarna była by fajniejsza ale ja nie kropkowo geoszkowa zupełnie choc na chuście przeszkadzają mi mniej niż na ciuchach ale taka biało różowa jak majteczki w kropeczki łocho cho choo:twisted:
witaj Demonko miło cie widzieć na forum:D
mnie też by sie podobała z innym kotrastem do tego rózu. dla mnie bardzo optymistyczna,postawiłabym na równi z lana w ludziki. taka po prostu-fajna.
a ta w kropki,to takie retro dots. fajna też. tylko kolor psuje całośc,za mdły.
Podoba mi się. Tak, zdecydowanie podoba mi się.
Taki kolor rozu malo komu pasuje, pewnie male dziewczynki na widok tej chusty beda chetniej dawaly sie motac w taka rozowa chuste. Chyba tylko one i didek maja bzika na punkcie rozu.
Moja 4-letnia córa padłaby z zachwytu :)
czy ktoś ją sprowadza, ja bym ją chętnie kupiła :)
szukałam czegoś, czego jeszcze nie miałam i prosze: mówisz i masz!
W dziale reklama, petisu :)
http://www.chusty.info/forum/showthr...9&goto=newpost
FAJNA! Czarną w białe kropy bym chciała... Alebo brąż z turkusem - rewelka by była. Ciekawe czy będą inne kolory w kropy
Ja lubię kropki. Wzorek super!
Mam nadzieję, że te kropki pojawią się jeszcze w jakiejś wersji dla nieśmiałych.
Kolorki kojarzą mi się z końcem podstawówki - wszyscy w czapkach z Turcji w takim różu albo jaskrawej zieleni, z paseczkami. Moja przyjaciółka miałą kurtkę różowo-zielono- turkus. Widziałam ją z drugiego końca osiedla:)
Jak zobaczyłam u Didka na stronie to zrobiłam tak: :szok: następnie wyszłam i weszłam ponownie i :shock: ale po kilku razach stwierdzam, że jest nawet nawet :lool: tylko już troszkę różu mam dosyć :lol:
Chciałabym zieleń, turkus, brąz, szary... :rolleye:
A ja przemyślałam w nocy temat i już wiem - gdyby Didek dorobił do tej chusty jakąś historię np wypuścił 1 kwietnia albo na jakiś dzień uśmiechu/pozytywnego myślenia czy coś takiego a do tego zrobił ją jednak z jedwabiem a nie wełną czyli na lato do zwiewnych sukienek to chusta sprzedawałaby się jak ciepłe bułeczki... a tak :duh:Jak założyć takie kropy do puchowej kurtki:omg:
Fotki - http://wraptown.wordpress.com/2011/1...-with-wool-46/
:sick:
Czekoladowa w turkusowe/morskie kropki była by fajna :D
Czadowa :love:
coraz bardziej ją chcę mieć...
W akcji odlotowa! Ciekawa jestem czy wypuszczą też inne kolory:ninja:
Tak jak myslalam, chusta w kolorach malych dziewczynek zafiksowanych na punkcie rozu.